GNTM 3: Τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν επάνω σε.... ξυλοπόδαρα!

Συντονιστείτε τη Δευτέρα 23/11, στις 21.00 στο Star!

Μετά το comeback του Ηρακλή, του Εμμάνουελ, της Ξένιας και της Παρασκευής στο GNTM 3 αλλά και τις αποχωρήσεις του Σήφη τη Δευτέρα και της Μαρινέλας την Τρίτη, η τελική 10άδα διαμορφώθηκε για δεύτερη και τελευταία φορά!

GNTM 3: Αγόρι ή κορίτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει πολύ ψηλά… στην κυριολεξία, καθώς τα επίδοξα τοπ μοντέλα της Ελλάδας για το 2020 θα πρέπει να φωτογραφηθούν επάνω σε ξυλοπόδαρα!

6 αγόρια και 4 κορίτσια διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο, σε ένα σημείο, που οι ισορροπίες φαίνεται να ταράζονται. 

GNTM 3  Trailer Δευτέρας

Για την αποκατάσταση της αρμονίας, ο coach των μοντέλων Γιώργος Καράβας, καταφθάνει με τη διακεκριμένη yoga teacher Άννα Ζώρζου, για ένα μάθημα γιόγκα σε ζευγάρια. Η διαδικασία φαίνεται να χαλαρώνει και να διασκεδάζει τα παιδιά, πόσο μάλλον όταν η μέρα συνεχίζεται με μια ακόμα έκπληξη. Ο διατροφολόγος των μοντέλων Μάνος Δημητρούλης, έρχεται με όρεξη να ετοιμάσει μαζί τους «υγιεινό junk food» και να φάνε παρέα.

GNTM Trailer Δευτέρας

Όσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, η συνεργασία και το «μαζί» είναι τα στοιχεία-κλειδιά για την πορεία των κορυφαίων 10, καθώς στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολουθεί, το «κράτα με να σε κρατώ» μπαίνει σε εφαρμογή.

Στο πλαίσιο καμπάνιας για το What’s Up της Cosmote, τα μοντέλα καλούνται να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου. Μόνο που αυτή τη φορά, θα στέκονται σε ξυλοπόδαρα! Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά  ποζάρουν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούν να σταθούν στο ...ύψος των περιστάσεων. 

Οι δυσκολίες στα ζητούμενα, το στρατηγικό αβαντάζ της Παρασκευής Κερασιώτη και οι παρανοήσεις στα σημεία, οδηγούν σε αμφίβολα αποτελέσματα. Και η αμφιβολία φέρνει ένταση, στοιχείο που δε λείπει από ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας. Οι 4 κριτές όμως, παρά τις προβλέψεις, φαίνεται να εντυπωσιάζονται από τα αποτελέσματα.

Έχει έρθει η στιγμή που η αντίληψη μετρά πολύ περισσότερο και μάλιστα είναι ικανή να ορίσει αυτόν, που τελικά θα πάρει τη δουλειά. Αλλά και ποιο μοντέλο χάθηκε στη μετάφραση και θα βρεθεί από το Α στο Ω του διαγωνισμού;

Συντονιστείτε τη Δευτέρα 23/11/2020, στις 21.00, στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top