Ρασέλ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3!

«Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα....» είπε το μοντέλο

Η Θεοδώρα Ρασέλ, η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας τον διαγωνισμό μόδας. Το μοντέλο που είχε χαρακτηριστεί ως «Μέγκι Ντρίο του φετινού διαγωνισμού μόδας» έφτασε bottom two μαζί με τον καλύτερό της φίλο, τον Δημοσθένη και τελικά έφυγε, καθώς στον «γυπαετό» δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία.

GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της

Λίγο μετά την προβολή της αποχώρησής της στην τηλεόραση του Star, η Ρασέλ έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

GNTM 3: Τα στατιστικά «μίλησαν» - Ο παίκτης που είναι φαβορί για τη νίκη!

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε τη βλέπουμε να λέει: «Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα».

Στη συνέχεια, πόσταρε και ένα Instastory στο οποίο αποκαλύπτει τον νικητή της καρδιάς της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον 19χρονο Ανδρέα.

ρασέλ ανρέας GNTM 3 ποιος έφυγε αποχώρησε η Ρασέλ επεισόδιο GNTM

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top