Βίκυ Κάβουρα για J2US: «Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου!»

Η απάντησή της στον Νίκο Κοκλώνη

Όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για τη Βίκυ Κάβουρα την περασμένη Παρασκευή

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου J2US, η Βίκυ Κάβουρα, το κορίτσι που βρισκόταν στο backstage του σόου, μίλησε στην εφημερίδα «On Time»

Νίκος Κοκλώνης: «Παρουσιάστρια μου ζήτησε 6.000 για να μπει στο J2US!»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το τηλεοπτικό σόου, ακυρώνοντας όσα είχε ισχυριστεί ο παρουσιαστής και παραγωγός του, Νίκος Κοκλώνης, ότι έφυγε μόνη της και συνεχίζουν να έχουν μια φιλική σχέση.

Βίκυ Κάβουρα Νίκος Κοκλώνης

Τα φιλικά ενσταντανέ ανήκουν στο κοντινό παρελθόν... /Φωτογραφία Instagram

«Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το σόου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Δεν το παρακολούθησα το σόου, γιατί είχα πάει στο χωριό μου, στη Σπάρτη», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. 

Βίκυ Κάβουρα: Η αινιγματική της απάντηση για το J2US

Για το αν σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Κοκλώνη έκανε ραντεβού με άλλο κανάλι για μεσημεριανή εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι στον χώρο εννέα χρόνια. Πάντα σέβομαι κι εκτιμώ τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει δουλειά. Από μεριά μου, βέβαια, και εγώ είμαι πάντα συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνω, στηρίζω μέχρι τέλους και δεν εγκαταλείπω ποτέ. Δεν έχω κάτι επαγγελματικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση, διότι βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από τη δουλειά μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top