GNTM 3 - Αλεξάνδρα:Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό

Τι είπε για την επιλογή του Αιμιλιάνο να της δώσει την ξαπλώστρα

Σύντομο ήταν το ταξίδι της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου στο GNTM, αφού ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε μετά τη δεύτερη δοκιμασία.

Οι παίκτες  κλήθηκαν να δώσουν «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν ως δυναμικοί Beach Fighters.

GNTM 3: Η 2η αποχώρηση του διαγωνισμού είναι γεγονός!

Το νεαρό μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. «Είμαι πολύ καλά. Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου και είμαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου ήταν καλεσμένη.

NTM 3 - Αλεξάνδρα

Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αιμιλιάνο, ο οποίος της έδωσε ένα prop -την ξαπλώστρα- η οποία τη δυσκόλεψε και δεν μπόρεσε να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 «Ήταν πολύ δύσκολο να χειριστώ το prop που μου έδωσε, την ξαπλώστρα και συνδυάστηκα με την ξαπλώστρα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να την χειριστώ, να την ανοίξω, ούτε να την σηκώσω. Δεν με βοήθησε στο εκφραστικό κομμάτι, δε με βοήθησε να βγάλω ένταση στο πρόσωπο. Δεν τσαντίστηκα με τον Αιμιλιάνο, γιατί δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Αλλά σίγουρα σκέφτηκα τι θα γινόταν, αν δε μου είχε δοθεί η ξαπλώστρα. Με κατέβαλε.», είπε κλείνοντας η Αλεξάνδρα.  


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top