Τάσος Χαλκιάς-Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Όσα είπαν 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ» 

«Σάκης» και «Λίλη» στο «The 2Night Show»

26 χρόνια μετά την προβολή το «Λαβ Σόρρυ» που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στο Mega, ο «Σάκης ο υδραυλικός» και η «Λίλη η γιατρός», συνομίλησαν τηλεφωνικά στο «The 2Night Show» και θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην αισθηματική σειρά

Τάσος Χαλκιάς: «Αν θέλει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ας βρει άλλον "Σάκη"!»

Πριν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε θυμώσει με δημοσιεύματα της εποχής που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μια φήμη που δεν ίσχυε.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ Τάσος Χαλκιάς

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τη Ναταλία Γερμανού

Τι απάντησαν στο ενδεχόμενο ενός remake του επιτυχημένης σειράς: «Δε θα έκανα ξανά το "Λαβ Σόρρυ" γιατί αν αυτός ο ρόλος ήρθε σε μένα και πέρασε στον κόσμο, συνέβη λόγω της συγκεκριμένης εποχής. Βασιζόταν σε κάποιες αξίες που δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει το φιλότιμο ή υπάρχει πολύ περιορισμένο. Δεν αποτελεί το φιλότιμο πρότυπο για κάποιον άνθρωπο. Συνοδεύεται με το ότι είσαι χαζός ή γραφικός ή βλάκας. Με αυτή την έννοια δεν στέκει εκείνο το άτομο. Ένα άλλο άτομο που να ταιριάζει στην εποχή δεν έχει νόημα να είναι ο Σάκης ο υδραυλικός, έστω και συνταξιούχος» απάντησε ο Τάσος Χαλκιάς, σχολιάζοντας ωστόσο ότι θα συμμετείχε σε ένα νέο «Χάι Ροκ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top