Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τη Ναταλία Γερμανού

Η συνάντηση με πρώην σύντροφό της στο Μπαλί

Γνωρίζονται αρκετά χρόνια κι αυτό βγήκε και στον «αέρα» του «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και τη Ναταλία Γερμανού, που είχαν ένα ξεκαρδιστικό κι αποκαλυπτικό στιγμιότυπο στο παιχνίδι των ερωτήσεων.

Η στήριξη της Γερμανού στην Καινούργιου για την κριτική της Κορομηλά

«Έχεις κάνει σχέση εν γνώσει σου με αμφιφυλόφιλο άνδρα;», ρώτησε ο Κώστας Τσουρός με την ηθοποιό και την παρουσιάστρια να απαντούν ομόφωνα: «Ναι» κι εκεί άρχισαν τα χαμόγελα και η αμηχανία! «Το έμαθα τρεις μήνες μετά την έναρξη του ειδυλλίου. Δεν χώρισα», εξομολογήθηκε η Ναταλία.

«Έχεις κάνει σχέση με διάσημο που δεν τη μάθαμε ποτέ;», ήταν η επόμενη ερώτηση με τις δύο κυρίες να απαντούν και πάλι «Ναι». Η Ναταλία Γερμανού διευκρίνισε: «Δεν το μάθατε ποτέ. Ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, οξυγόνο παίρναμε με σωληνάκι από το παράθυρο, με φιάλες. Κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το μάθετε».

Γερμανού -Βίσση: Η throwback φωτογραφία τους από το 1992

Τότε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε μια απίθανη αποκάλυψη: «Ήξερα ότι με τη Ναταλία ήμασταν στο ίδιο νησί στον Ινδικό Ωκεανό. Έχει έρθει ο φίλος της Ναταλίας να πάρει φαγητό από εκεί που έτρωγα εγώ, για να το πάει στη Ναταλία, η οποία ήταν κλειδαμπαρωμένη στο ξενοδοχείο. Του λέω: "Τι κάνεις; Πώς είσαι;" μου λέει: "Καλά, είμαι με τη Ναταλία"».

Αμήχανη η Ναταλία Γερμανού, ομολόγησε πως δεν είχε καταλάβει ούτε σε ποιο νησί ήταν, ούτε με ποιον πρώην σύντροφό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top