Η στήριξη της Γερμανού στην Καινούργιου για την κριτική της Κορομηλά

«Ο κόσμος μια χαρά τη θεωρεί κεντρική παρουσιάστρια!»

Η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου την περασμένη Δευτέρα, απασχολεί ακόμα τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Καλύτερα δε γίνεται!», σχολίασαν τη συνέντευξη της «εθνικής παρουσιάστριας» με τη Ναταλία Γερμανού να εκφράζει τη διαφωνία της και -ουσιαστικά- να στηρίζει την Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου για Κορομηλά: «Θυμάμαι να κλαίω, να κλαίω συνέχεια!»

«Αν ήμουν η Ρούλα Κορομηλά, ένα όνομα πολύ πιο μακριά απ' όλους εμάς πια, που έχει γράψει τη μεγαλύτερη ιστορία μέχρι τώρα στην ελληνική τηλεόραση, έχει κάνει τις πιο επιτυχημένες εκπομπές, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω τους παρουσιαστές του σήμερα [...] Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλά κάνει, κάνει τη δουλειά του. Εγώ θα απαντούσα "καλά κάνουν τα παιδιά, υγεία να έχουν να δουλεύουν και να πάνε όλοι μπροστά. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να πω αυτός κάνει ή αυτός δεν κάνει, γιατί είμαι η Ρούλα» δήλωσε.

Ελένη Μενεγάκη: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Ρούλα Κορομηλά για όσα είπε!»

Για της κριτική της Ρούλας Κορομηλά στην Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε: «Στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει σημασία ή αυτό που δεν έχει σημασία είναι αν εγώ ή ο Κώστας ή οποιοσδήποτε, πιστεύουμε ότι η Κατερίνα μας κάνει ή δε μας κάνει για κεντρική παρουσιάστρια ή ότι ο κόσμος έχει αποφασίσει να της δίνει τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης πολλές ημέρες την εβδομάδα και να πιστοποιεί ότι τη θεωρεί μια χαρά κεντρική παρουσιάστρια, τόσα χρόνια τώρα;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top