Ελένη Μενεγάκη: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Ρούλα Κορομηλά για όσα είπε!»

Έτσι σχολίασε η παρουσιάστρια την «κόντρα» τους

Μετά από πολύ καιρό η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας και τα όσα είπε έγιναν talk of the town.

«Λύγισε» η Ρούλα Κορομηλά: Το παιδί που δεν κατάφερε να υιοθετήσει

Αφού συγκλόνισε μιλώντας για την προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί και τις 10 εξωσωματικές που έχει κάνει, η «εθνική μας παρουσιάστρια» εξέφρασε την άποψή της και για αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης. Μεταξύ αυτών μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία για χρόνια φημολογούταν ότι είχαν κόντρα.

Γνωστός Έλληνας κωμικός ευχαρίστησε Κορομηλά-Μενεγάκη - Για ποιο λόγο;

Η Ελένη παίζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή της, δεν μπορούσε παρά να απαντήσει στη Ρούλα: «Την ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπε, γιατί πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ στη ζωή. Έχει αξία που το λέει η ίδια και μετά από τόσα χρόνια. Πολλές φορές οι τίτλοι μπαίνουν για να μπουν και δημιουργούν μια κόντρα που μπορεί να μην υπάρχει. Η πορεία μου έχει δείξει ότι δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να δημιουργώ αντιπαλότητες, ούτε να χαρακτηρίζω και να δημιουργώ προβλήματα σε άλλους παρουσιαστές. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο κάθε παρουσιαστής τι διαδρομή θέλει να κάνει και τι θέλει να αφήσει πίσω του, πώς θέλει να τον θυμούνται, τι είναι αυτό που θέλει να μείνει. Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα… το πληρώνουν αυτό κάποια στιγμή. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χαίρονται, αλλά στην πορεία όχι. Σε νοιάζει το μετά; Σε ενδιαφέρει ποιος θες να είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο; Τι θα μείνει στο μυαλό των ανθρώπων» είπε απευθυνόμενη στο πάνελ της και το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top