Γνωστός Έλληνας κωμικός ευχαρίστησε Κορομηλά-Μενεγάκη - Για ποιο λόγο;

Οι κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν

Είναι ιδιαίτερα γνωστός για το ταλέντο του αφού έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, σε σειρές, ενώ συμμετείχε και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Παντελής Καναράκης θυμήθηκε τον καιρό που ξεκινούσε την καριέρα του, ανεβάζοντας στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφίών από το παρελθόν, όπου μέσα από την καρδιά του ευχαριστούσε τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Παντελής Καναράκης: Η απάντησή του στη Σοφία Μουτίδου 

Παντελής Καναράκης: «Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε η Μουτίδου»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Ρούλα! Απ´ αυτήν ξεκίνησαν όλα. Θέλω να μου φέρεται έναν μικρό αδυνατούλη κωμικό που είναι στις θαλάσσιες χάντρες είπε. Και από άγνωστο αδυνατούλη, μ´ έκανε σε μια μέρα, πρόσωπο της τηλεόρασης! Η Ελενη! Στο μικρό γραφείο στο Μαρούσι όταν της είπα δεν ξέρω τι να κάνω σε μια πρωινή εκπομπή, μου είπε αφού περνάω εγώ καλά μαζί σου θα περνάει κι ο κόσμος! Και για δυο χρόνια μ´ έβαζε στα σπίτια σας! Μπήκα λίγο ανάποδα στο χώρο! Από εκπομπές πρώτα! Ποσα ευχαριστώ σ´ αυτές τις τεράστιες γυναίκες, πόσο ευγνώμων, πόσο χαρούμενος, πόσο ευτυχισμένος! Ο θεός να σας έχει καλά μοναδικές κυρίες μου!!! ♥️♥️♥️♥️ @roulakoromila @elenimenegaki #show #smile #tag #brasil

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official) στις

«Η Ρούλα! Απ´ αυτήν ξεκίνησαν όλα. Θέλω να μου φέρεται έναν μικρό αδυνατούλη κωμικό που είναι στις θαλάσσιες χάντρες είπε. Και από άγνωστο αδυνατούλη, μ´ έκανε σε μια μέρα, πρόσωπο της τηλεόρασης! Η Ελενη! Στο μικρό γραφείο στο Μαρούσι όταν της είπα δεν ξέρω τι να κάνω σε μια πρωινή εκπομπή, μου είπε αφού περνάω εγώ καλά μαζί σου θα περνάει κι ο κόσμος!

Και για δυο χρόνια μ´ έβαζε στα σπίτια σας! Μπήκα λίγο ανάποδα στο χώρο! Από εκπομπές πρώτα! Ποσα ευχαριστώ σ´ αυτές τις τεράστιες γυναίκες, πόσο ευγνώμων, πόσο χαρούμενος, πόσο ευτυχισμένος! Ο θεός να σας έχει καλά μοναδικές κυρίες μου!!!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιος «ταγκάρει» τις δύο μεγάλες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης στο ίδιο post!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top