Τάσος Χαλκιάς: «Αν θέλει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ας βρει άλλον "Σάκη"!»

Οι αιχμές του για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η επιτυχία της σειράς «Λαβ Σορρυ» τη δεκαετία του ’90 τον έκανε πραγματικά λαϊκό είδωλο.

Ο λόγος για τον Τάσο Χαλκιά, τον «Σάκη» τον υδραυλικό που στην ερωτική κομεντί που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης κάποτε στο Mega, ερωτεύθηκε τη γιατρό «Λίλη» Κωνσταντίνα Μιχαήλ. 

Ο Τάσος Χαλκιάς δεν πληρώθηκε για το guest στις «Άγριες Μέλισσες»

Όταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ρωτήθηκε αν θα έλεγε «ναι» σε ενδεχομένη τηλεοπτική επιστροφή του «Λαβ Σόρρυ» όπως η πρώην συμπρωταγωνίστριά του Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η απάντηση που έδωσε γελώντας ήταν η εξής: «Να βρει έναν άλλον "Σάκη" και να το κάνει! Δεν πιστεύω σε αυτά. 30 χρόνια μετά μπορώ να κάνω κάτι που θα με εκφράζει 30 χρόνια μετά, όχι κάτι που με εξέφραζε 30 χρόνια πριν. Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι εναντίον των ριμέικ».

Ο δημοφιλής ηθοποιός που σε λίγες ημέρες γίνεται... 68 ετών, μίλησε και για τη συμμετοχή του στις« Άγριες Μέλισσες»: «Στις "Άγριες Μέλισσες" ήταν εντελώς φιλική συμμετοχή, άλλωστε το έγραφε και στα τρέιλερ και δεν πήρα λεφτά βεβαίως. Τι είναι τόσο εντυπωσιακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Μου λέει ο παραγωγός "Τώρα τι να σε πληρώσω ρε Τάσο, επειδή του ήρθε του σκηνοθέτη για μια μέρα γύρισμα;". Του είπα "τίποτα”».

Ποιος Έλληνας ηθοποιός από γκριζομάλλης έγινε… καστανός!

Κλείνοντας, πέταξε και το υπονοούμενό του για τον «διπλοθεσίτη» Αλέξη Γεωργούλη λέγοντας: «Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει να γίνει κριτής! Εγώ δεν έχω δεχτεί τέτοια πρόταση. Αν δεχτώ θα το σκεφτώ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top