Γιώργος Παπαδάκης: Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό!

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής στην πρεμιέρα της εκπομπής του για την πανδημία

Στην πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για μια πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσαν στην εκπομπή, την περίοδο του lockdown. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα πως ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό. Αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

Γιώργος Παπαδάκης: «Στην εκπομπή είχαμε κρούσμα κορωνοϊού»

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μία άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορωνοϊού, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Χριστούλιας είπε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε: «Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top