Elif: Ο Σελίμ λιποθυμάει - «Μην πεθάνεις» του λέει η Ζεϊνέπ

Καθημερινά στις 17:30, o 3ος κύκλος της Elif στο Star

Ο Γιουσούφ δεν καταφέρνει να αλλάξει γνώμη στη Μελέκ. Αναγκάζεται τότε να της πει πως δεν μπορεί να φύγει γιατί ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η Μελέκ ταράζεται και λέει στην Ελίφ πως θα μείνουν. Η Μελέκ ενημερώνει τον Γιαχιά πως δεν θα φύγει. Ο Γιάχια προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο αλλά δεν τα καταφέρνει και γίνεται έξαλλος. Μονολογεί πως αυτό δε θα τελειώσει έτσι. 

Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι ο Σελίμ και η Σιταρέ της λέει πως όλοι είναι στο νοσοκομείο. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Γιαχιά πηγαίνει στη Λεϊλά και της εξηγεί τι συνέβη. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη. Η Ελίφ περιγράφει με τη σειρά της τι συνέβη στην Ιντζί. 

Η Αλιγιέ και ο Σελίμ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Μελέκ και τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως θα σταθεί στο πλευρό του και του ζητάει να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια, πρέπει να παλέψει. Η Μελέκ πηγαίνει να δει τη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως την έχει ανάγκη. Η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα φύγει. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι και η Μελέκ με την Αλιγιέ τη φροντίζουν. Η Αλιγιέ, η Σιταρέ και η Ιντζί, είναι οι μόνες που δεν γνωρίζουν για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Η Αλιγιέ αναρωτιέται γιατί η Μελέκ επέστρεψε και ο Γιουσούφ λέει μια δικαιολογία. Ο Γιουσούφ είναι χαρούμενος επειδή η Μελέκ δεν έφυγε. Η Λεϊλά είναι κλεισμένη στο δωμάτιο της. Ο Γιαχιά και η μητέρα της χτυπάνε την πόρτα αλλά εκείνη δεν απαντάει γιατί έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Φεβζιγιέ του ζητάει να σπάσει την πόρτα και μεταφέρουν τη Λεϊλά στο νοσοκομείο. Ο Γιαχιά είναι έξαλλος και κατηγορεί τον Γιουσούφ για ό,τι συνέβη. Ορκίζεται εκδίκηση. 

Ο Σελίμ αγοράζει μια κούνια και κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Γιαχιά συναντάει τον Φαρούκ και εκείνος του λέει πως τον θέλει το αφεντικό. Ο Γιαχιά έχει δουλειές με επικίνδυνους ανθρώπους. Ο Σελίμ συνδέει την κούνια και λιποθυμάει. Η Ζεϊνέπ τον αγκαλιάζει και κλαίει λέγοντας «μην πεθάνεις». Η Αλιγιέ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ενώ η Ελίφ λέει «μου το υποσχέθηκες θείε». Η Ζεϊνέπ με κλάματα λέει στην Αλιγιέ πως ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top