Elif: Η Μελέκ κανονίζει την αναχώρησή της με τον Γιαχιά

Καθημερινά στις 17.30, ο 3ος κύκλος της Elif στο Star

Οι συνάδελφοι της Μελέκ της κάνουν αποχαιρετιστήριο δώρο ένα κολιέ και εκείνη της αποχαιρετά συγκινημένη, βγάζοντας και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η Σιταρέ λέει στον Γιουσούφ πως η Μελέκ θα φύγει την επόμενη μέρα αλλά είναι σαν να θέλει να ξεφύγει από κάτι. Η Μελέκ κανονίζει την αναχώρησή της με τον Γιαχιά και στη συνέχεια εκείνος δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα, τον Ταρίκ. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να κρατήσει κρυφή από την υπόλοιπη οικογένεια την κατάστασή της υγείας του. Στο δωμάτιο τους η Ζεϊνέπ κλαίει και ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Της ζητάει να είναι δυνατή.

Η Μελέκ ετοιμάζει τα πράγματά της. Αν και έχει ακόμα αμφιβολίες, πιστεύει πως κάνει το καλύτερο. Βλέποντας το βιβλίο και το τριαντάφυλλο, που της χάρισε ο Γιουσούφ, λυγίζει αλλά δεν επιτρέπει στον εαυτό της να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη και η Μελέκ θεωρεί πως είναι έτσι εξαιτίας της αναχώρησής της. Αγκαλιάζονται και η Ζεϊνέπ ξεσπάει σε κλάματα. Το επόμενο πρωί, η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν. Η Μελέκ της ζητάει να μαζέψει τα πράγματά της και της λέει πως θα δει τον Γιουσούφ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η Ζεϊνέπ θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Σελίμ αλλά και τη μέρα του γάμου τους. Η Ελίφ το σκάει για να πάει να δει τον Γιουσούφ. Του ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της και να την πείσει να μείνουν.

Ο Γιουσούφ της υπόσχεται να προσπαθήσει. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως δεν είναι πολύ αργά, μπορεί να μείνει. Η Μελέκ δεν αλλάζει γνώμη. Η εταιρία Εφελέρ κλείνει ένα σπουδαίο πελάτη με την παρέμβαση του Σελίμ…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top