Elif: Ο Σελίμ αποκαλύπτει στη Ζεϊνέπ πως πρόκειται να πεθάνει

Καθημερινά στις 17.30, ο 3ος κύκλος της Elif στο Star

Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει στον Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ δε χαίρεται όταν το ακούει. Η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ για να πάνε στοn γιατρό. Εκείνος είναι στη δουλειά και όταν θυμάται το ραντεβού φεύγει γρήγορα αλλά λιποθυμάει έξω από το γραφείο του. Όταν συνέρχεται βλέπει τους συναδέλφους του γύρω του οι οποίοι θέλουν να καλέσουν γιατρό αλλά ο Σελίμ θέλει να φύγει. 

Η Μελέκ αποχαιρετά τις συναδέλφους της. Ο Σελίμ καλεί τη Ζεϊνέπ και απολογείται για την καθυστέρησή του αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει από το γιατρό. Του λέει πως το μωρό τους είναι καλά αλλά είναι θυμωμένη και απογοητευμένη από τον άντρα της. Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει και στην οικογένειά της. Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Η υποστήριξη του Σελίμ στη Μελέκ, τους εκπλήσσει όλους. Ο Γιαχιά ανακοινώνει στη Λεϊλά τα νέα. Η Μελέκ θα φύγει και έτσι εκείνη θα είναι μόνη με τον Γιουσούφ χωρίς εμπόδια ανάμεσά τους. Η Σιταρέ ρωτάει τη Μελέκ αν φεύγει εξαιτίας του Γιουσούφ και εκείνη το αρνείται. 

Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως υποστηρίζει τη Μελέκ και εκείνος της λέει πως έχει τους λόγους του. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η Ζεϊνέπ ξεσπάει εναντίον του λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη και το μωρό τους. Ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά εκείνη θυμώνει περισσότερο. Του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με τον Γιουσούφ και πιστεύει πως κάτι κρύβει. Ο Σελίμ δεν απαντάει. Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και ο Σελίμ της λέει την αλήθεια, πως πρόκειται να πεθάνει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να το πιστέψει και δεν ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σελίμ της λέει πως προσπαθεί πολύ για να αφήσει πίσω του για εκείνη και το μωρό τους μια καλή ζωή. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αν πεθάνει εκείνος, δε θα μπορέσει και εκείνη να κρατηθεί στη ζωή. Ο Σελίμ της λέει πως πρέπει να το κάνει για το παιδί τους…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top