Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το μέλλον. Έχει τρεις μήνες ζωής και ανάμικτα αισθήματα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως είναι λυπημένος εξαιτίας της κακής οικονομικής τους κατάστασης αλλά του λέει πως πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί το μωρό θα φέρει τύχη.
Η Μελέκ σκέφτεται την επαγγελματική πρόταση του Γιάχια και πως αυτό θα ήταν μια νέα αρχή στη ζωή της. Ο Γιουσούφ είναι δυστυχισμένος. Αγαπάει τη Μελέκ αλλά νιώθει απελπισμένος. Η γυναίκα που αγαπάει όχι μόνο τον απέρριψε αλλά θα είναι και με κάποιον άλλο.
Ο Γιαχιά είναι ενθουσιασμένος. Θέλει να συνεργαστεί με τη Μελέκ αλλά και να κερδίσει την καρδιά της. Η Λεϊλά του λέει να ηρεμήσει και εκείνος της λέει πως έχει ένα σχέδιο.
Η Λεϊλά λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Μελέκ και ο Γιαχιά θα παντρευτούν και το νέο διαδίδεται γρήγορα. Ο Γιουσούφ το ακούει και ο πόνος του μεγαλώνει.
Η Μελέκ συζητάει με την Αϊσέλ για το μέλλον της και η κοπέλα της λέει πως αν είχε την ευκαιρία αυτή θα δεχόταν αμέσως μια τόσο καλή επαγγελματική πρόταση.
Η Σιταρέ βλέπει τον πόνο του Γιουσούφ και θέλει να του μιλήσει. Ο Γιουσούφ τη ρωτάει για τη Μελέκ και συζητούν τα πάντα εκτός από τον Γιαχιά.
Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως του πρότειναν μια δουλειά με νυχτερινή βάρδια και εκείνη του λέει πως θα κουράζεται πολύ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως πρέπει να δουλέψει γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια και έχει ευθύνες ως παππούς.
Ο Γιαχιά πηγαίνει με μια ανθοδέσμη για να δει τη Μελέκ στη δουλειά της. Πηγαίνουν να μιλήσουν στο καφέ και ο Γιουσούφ τους βλέπει. Η Μελέκ μιλάει μόνο για την επαγγελματική πρόταση και λέει στον Γιαχιά πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποφασίσει.
Ο Γιουσούφ πιστεύει πως η Μελέκ παρέμεινε σιωπηλή τόσο καιρό γιατί είχε κάποιον άλλο στο μυαλό της. Ο Γιουσούφ την ακούει να λέει πως είναι μια σημαντική απόφαση, που πρέπει να πάρει και θεωρεί πως αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.
Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να κάνουν υπέρηχο για να δουν το μωρό τους. Ο Σελίμ χαίρεται που βλέπει τόσο ευτυχισμένη τη γυναίκα του. Ο γιατρός τους λέει πως χρειάζονται τρεις μήνες ακόμα για να δουν το φύλο και ο Σελίμ σκέφτεται πως ίσως δεν το μάθει ποτέ.
Η Λεϊλά πηγαίνει γλυκό στον Γιουσούφ. Η Σιταρέ δεν τη συμπαθεί καθόλου γιατί ξέρει πως κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει τον Γιουσούφ...
Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.