Elif: Η Μελέκ ξέρει πια την αλήθεια

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Δευτέρα στις 17:30

Η Μελέκ ξέρει πια την αλήθεια. Ο Γιουσούφ της είπε ότι την αγαπάει. Μετά από τόσο καιρό σιωπής, ο Γιουσούφ δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει.

Ανοίγει την καρδιά του και λέει στη Μελέκ πως ένιωθε ότι ήταν έγκλημα το ότι την αγαπάει. Δεν τολμούσε να το παραδεχθεί ούτε στον εαυτό του αλλά τώρα είναι σίγουρος. Η Μελέκ δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα και φεύγει. Περνάει δίπλα από τη Σιταρέ αλλά ούτε που τη βλέπει. Η Σιταρέ όμως βλέπει τον Γιουσούφ να υποφέρει και κατηγορεί τον εαυτό της. Ο Γιουσούφ σκέφτεται μήπως ήταν λάθος το ότι μίλησε ανοιχτά στη Μελέκ. Η αντίδρασή της τον ανησυχεί.

Η Μελέκ από την άλλη δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Μουσφίκ θέλει να μάθει γιατί ο Σελίμ δεν εμφανίστηκε στο επαγγελματικό τους ραντεβού. Η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τι να πει και τον δικαιολογεί λέγοντας πως είχε πολλές δουλειές. Ο Μουσφίκ της λέει πως περιμένει να τον δει σύντομα. Δεν ξεχνάει πως ο Σελίμ του έσωσε τη ζωή και τα χρήματά του. Ο Βεϊσέλ συναντάει πάλι τον Τσεϊχούν και ο νεαρός προσφέρεται να του κουβαλήσει τις τσάντες με τα ψώνια. Ο Βεϊσέλ τον καλεί να φάνε μαζί. Η Λεϊλά πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ αλλά η Σιταρέ της λέει πως έχει φύγει και δεν ξέρει πότε θα γυρίσει και η Λεϊλά αποχωρεί.

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και η Ζεϊνέπ θέλει να του μιλήσει. Του αναφέρει την επίσκεψη του Μουσφίκ και περιμένει από εκείνον μια απάντηση. Ο Σελίμ όμως δεν θέλει να μιλήσει και πηγαίνει στο δωμάτιο του. Η Ζεϊνέπ πληγώνεται από τη συμπεριφορά του. Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο μαγαζί του και η Ελίφ με την Ιντζί τον ρωτάνε γιατί δεν ήρθε να φάνε μαζί το προηγούμενο βράδυ. Ο Γιουσούφ δικαιολογείται λέγοντας πως είχε δουλειά. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο του Σελίμ και του ζητάει να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ γιατί είναι σίγουρη πως για όλα υπάρχει λύση. Ο Τσεϊχούν είναι στο σπίτι του Βεϊσέλ και η Αϊλά σοκάρεται όταν τον βλέπει. Το αληθινό όνομα του Τσεϊχούν είναι Κάαν και είναι ο πρώην αγαπημένος της. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει αλλά κάνουν σαν να μην γνωρίζονται. Η Λεϊλά πηγαίνει φαγητό στον Γιουσούφ.

Ο Σελίμ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά η κοπέλα είναι πληγωμένη. Προσπαθεί να κερδίσει πάλι την καρδιά της και της μιλάει γλυκά αλλά εξακολουθεί να κρύβει την αλήθεια για την υγεία του. Η Ζεϊνέπ τον αγαπάει πολύ και δεν μπορεί να είναι άλλο θυμωμένη μαζί του και τον αγκαλιάζει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top