Elif: Ο Σελίμ ανησυχεί για την υγεία του

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:30

Η Μελέκ είναι πολύ αναστατωμένη εξαιτίας του περιστατικού με τη Νερμίν. Ο Σελίμ ανησυχεί για την υγεία του. Η Νερμίν πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και της λέει πως ο Γιουσούφ της έδωσε τα χρήματα, που έχασε. Η Αϊλά λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, που λέει “είμαι ο πατέρας του παιδιού σου”.

Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πόσο άσχημα νιώθει για εκείνη και πως χαίρεται που όλα τελείωσαν τώρα που ο Γιουσούφ πλήρωσε τη Νερμίν. Η Μελέκ ξαφνιάζεται γιατί δεν έχει ιδέα και θυμώνει. Θεωρεί πως ο Γιουσούφ πληρώνοντας τα χρήματα στη Νερμίν είναι σαν να παραδέχεται την ενοχή της. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο γιατρός του λέει πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και είναι πια πολύ αργά.

Ο Σελίμ ρωτάει τι χρόνος ζωής του απομένει και ο γιατρός του λέει τρεις μήνες. Η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Γιουσούφ και εκείνος της εξηγεί πως δεν ήθελε να την πληγώσει αλλά η κοπέλα δεν ακούει κουβέντα και φεύγει έξαλλη. Ο Σελίμ περπατάει σαν χαμένος, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του. Θυμάται όμορφες στιγμές με την οικογένειά του. Ο Γιουσούφ εξηγεί στη Σιταρέ τι έκανε και εκείνη του λέει πως η αντίδραση της Μελέκ είναι δικαιολογημένη. Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Η Φεραγιέ και η Μπαχριγιέ μιλάνε για τη Μελέκ.

Η Φεραγιέ λέει πως ίσως να μην είναι αλήθεια τα κουτσομπολιά για τη Μελέκ αλλά η Μπαχριγιέ πιστεύει πως έκλεψε τα χρήματα της Νερμίν. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της ζητάει να ηρεμήσει γιατί ό,τι έκανε ο Γιουσούφ το έκανε επειδή δεν άντεχε να ακούει τα κουτσομπολιά εις βάρος της… 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top