Elif: Ο Γιουσούφ απολογείται στη Μελέκ

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Πέμπτη στις 17:30

Ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Αϊλά συνεχίζει να της στέλνει μηνύματα και της λέει πως ξέρει για το μωρό και πως την αγαπάει ακόμα. Ο Ορχάν πηγαίνει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τη Σιταρέ.

Ο Γιουσούφ το καταλαβαίνει αλλά ο Ορχάν το αρνείται. Ένα μηχανάκι χτυπάει τον Βεϊσέλ αλλά είναι καλά. Ο οδηγός του, ο Τσεϊχουν του λέει πως είναι καινούριος στην περιοχή και πως δουλεύει σε μια μεσιτική εταιρία.

Η Λεϊλά κάνει ένα δώρο στον Γιουσούφ για το μαγαζί. Η Σιταρέ τους βλέπει και καταλαβαίνει πως η Λεϊλά είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως έχει καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντική για τον Γιουσούφ και υπονοεί πως ο Γιουσούφ έχει αισθήματα για εκείνη. Η Μελέκ νιώθει παράξενα γιατί και εκείνη έχει αισθήματα για τον Γιουσούφ αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί. Ο Σελίμ πηγαίνει στους τάφους του αδελφού και της ανιψιάς του. Νιώθει πως θα τους συναντήσει σύντομα.

Ο Γιουσούφ απολογείται στη Μελέκ. Της λέει πως ίσως το παράκανε και της χαρίζει ένα βιβλίο. Μέσα στο βιβλίο είναι ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η Μελέκ το βλέπει και ο Γιουσούφ της λέει πως το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνή και αθώα αγάπη. Η Μελέξ κοκκινίζει από ντροπή και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Θυμάται όμως τα λόγια της Σιταρέ. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Σελίμ είναι στο νεκροταφείο και κλαίει και όταν επιστρέφει σπίτι είναι σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση….

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top