MasterChef Κώστας: Έτσι χαρακτήρισε τη Μαρία και τη σχέση της με τον Μπέλλο

Ποια είναι ή άποψή του για τη χθεσινή ανατρεπτική αποχώρηση;

Μέσω skype από τη Σύρο εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στη «Φωλιά των Κου Κου» ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, Κωνσταντίνος Νταλιάνης.

MasterChef – Κώστας: Προβλέπει τον νικητή της κάρτας ασυλίας

Μεταξύ άλλων ο νεαρός σεφ σχολίασε τη χθεσινή αποχώρηση του Δημήτρη και την παραμονή της Μαρίας στο παιχνίδι, αλλά και για τη σχέση τους.

MasterChef Κώστας: Έτσι σχολίασε τον χαρακτήρα της Μαρίας και της Κατερίνας

«Αυτό που παρατήρησα χθες, πολλά παιδιά όπως ο Δημήτρης, ο Γιώργος, και άλλα παιδιά που έφυγαν νωρίτερα έδειξαν πολλές τεχνικές και αρκετά πιάτα νωρίτερα στον διαγωνισμό οπότε είναι λογικό να στερέψεις από ιδέες ή να μην μια καλή μέρα…. Ο Δημήτρης είχε μια καλή πορεία, κουράστηκε νομίζω κάποια στιγμή, φαινόταν σαν να μην το θέλει τόσο πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είχε συμβεί, είχε δώσει αρκετές μάχες, είχε κάνει αρκετά καλά πιάτα οπότε δικαιούται δυο φορές να μην έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Το έχω ξαναπεί ότι ο Δημήτρης επηρεάστηκε περισσότερο από αυτή τη σχέση, δε μπόρεσε να συγκεντρωθεί τόσο στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τη Μαρία που κοίταζε καθαρά και μόνο στο στόχο της και κοίταζε να πατήσει επί πτωμάτων και να χρησιμοποιήσει τον οποιονδήποτε» σχολίασε ο Κωνσταντίνος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top