MasterChef-Μαριάννα: Τον Σταύρο τον είχα πάρει στραβά στην αρχή.Ήταν λάθος

Τι είπε για την αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε οριστικά για τη Μαριάννα μιας και ήταν εκείνη που αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 4: Μαρία ή Μαριάννα; Δείτε ποια αποχώρησε!

Λίγες ώρες μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου η νεαρή παίκτρια μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για όλα όσα από τη στιγμή που μπήκε ξανά μέσα στον διαγωνισμό.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που είχε με τον Δημήτρη Μπέλλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μία φορά είχα διαφωνήσει με τον Δημήτρη σε ότι είχε να κάνει με τη Μαρία. Μάλιστα, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση όταν ήθελε να ψηφίσει τη Μάρλεν επειδή μπήκε και πάλι στο παιχνίδι. Ευτυχώς, όμως μας άκουσε και δεν το έκανε. Δεν είχα εκφραστεί ωραία για τον Δημήτρη. Άλλαξε πάρα πολύ όταν γνώρισε τη Μαρία. Προς το τέλος πιεζόταν και ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο και με τα άλλα παιδιά».

Η Μαριάννα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Σταύρο Βαρθαλίτη δηλώνοντας πως από την ημέρα που τον γνώρισε τον είχε πάρει στραβά, επειδή δεν έκαναν παρέα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν η Μαριάννα μπήκε και πάλι στο MasterChef. «Κάναμε όλοι μαζί παρέα. Είδα μια άλλη πλευρά του Σταύρου αλλά και του Σταυρή και εκεί κατάλαβα ότι δεν πρέπει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα. Ήταν λάθος μου. Είναι πολύ καλό παιδί και τον είχα παρεξηγήσει.»

Κλείνοντας, αποκάλυψε ποιους θα ήθελε να δει στον μεγάλο τελικό. Αυτοί είναι ο Σταύρος και ο Γιώργος, ενώ θα ήθελε να πάρει το έπαθλο ο Σταύρος Βαρθαλίτης.


Δείτε ολόκληρη τη εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top