«Χαμός» στο J2US μετά την αποχώρηση Γιαννόπουλου - Ολυμπίου 

Βολές από τον ηθοποιό γιατί δε συμμετέχουν «μεγάλοι τραγουδιστές»     

Ανταλλαγή αιχμών σε έντονο ύφος με μέλη της κριτικής επιτροπής ακολούθησε την αποχώρηση του Γιώργου Γιαννόπουλου, που ήταν ζευγάρι με τη Δέσποινα Ολυμπίου, από το J2US του Open. 

O Γιώργος Γιαννόπουλος  διατύπωσε αιχμές για την απόφαση και τους συμμετέχοντες,  υπενθυμίζοντας την άποψη του πρέπει να συμμετέχουν «μεγάλοι τραγουδιστές», απαντώντας και στην κριτική του Σταμάτη Φασουλή στην επιλογή του να  ερμηνεύσει τραγούδι που έχει γίνει γνωστό από τον Βασίλη Καρρά. 

Ακολούθησε διαμάχη με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είπε ότι με την αναφορά του πρόσβαλλε τους τραγουδιστές που συμμετείχαν, για να ανταπαντήσει ο Γ. Γιαννόπουλος: «Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, δεν πρόσβαλλα κανέναν».           

«Πρέπει να καταλάβουμε και να καταλάβετε και εσείς ότι οι ψήφοι οι δικές μας δεν μετράνε τόσο πολύ. Τα δικά μας τα 10ρια δε μετρήσανε, οπότε μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Άρα δε φταίει ο Καρράς, την απόφαση την τελική την παίρνει το κοινό» σχολίασε από την πλευρά της κριτικής επιτροπής και ο Στ. Φασουλής.    

«Τη σεβόμαστε την απόφασή σας, να’μαστε καλά» σχολίασε εκ νέου ο Γιαννόπουλος. 

Η Δέσποινα Ολυμπίου πάντως κράτησε διαφορετική στάση σε ό,τι ακολούθησε την απόφαση αποχώρησης,  λέγοντας:  «Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι κοντά σας».            
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top