Μάρα Ζαχαρέα: Η καθημερινότητα και η επιτυχία του δελτίου ειδήσεων του Star

Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του Star μίλησε για όλα

Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του Star, Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε αποκλειστικά στο gnoristetinellada.gr και τη δημοσιογράφο Χρύσα Ξάνθη, για τη «συνταγή» της επιτυχίας τόσο της ίδιας όσο και του δελτίου ειδήσεων, αφού εδώ και πολλούς μήνες κατέχει τη πρωτιά στην τηλεθέαση!

Πού οφείλεται η επιτυχία του δελτίου ειδήσεων

«Η επιτυχία ενός δελτίου είναι συλλογική δουλειά. Επιλέξαμε με την ομάδα μου ένα δελτίο γρήγορο με έμφαση στα κοινωνικά θέματα με πολλές ζωντανές συνδέσεις. Δώσαμε σημασία στο ρεπορτάζ για αυτό και έχουμε δύο αποκλειστικά την ημέρα και επίσης δώσαμε βαρύτητα στην οπτικοποίηση. Συχνά πιάνουμε τον σφυγμό του κόσμου τι θέλει να δει δηλαδή μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο και προσαρμοζόμαστε διαρκώς αλλάζοντας συχνά τη θεματολογία μας. Πολύ σημαντική για τις πρωτιές μας είναι η στήριξη του προγράμματος. Το Star έχει από τις πιο πετυχημένες εκπομπές διότι πουθενά στον κόσμο δεν ξεπετάγεται ένα δελτίο στις οκτώ σαν σημαδούρα αν δεν υπάρχει πρόγραμμα να το στηρίξει».

Πώς ξεχωρίζει έναν καλό δημοσιογράφο

«Ένας καλός δημοσιογράφος για μένα είναι εκείνος που κάθε μέρα είναι πρόθυμος να δουλέψει σκληρά, πάνω στο αντικείμενο του. Προφανώς, βοηθά σε ορισμένες περιπτώσεις ένα φυσικό ταλέντο, μία συμπαθητική εμφάνιση- αν μιλάμε για τηλεόραση- και σίγουρα βοηθά η γνώση της ελληνικής γλώσσας. Χωρίς σκληρή δουλειά όμως δεν υπάρχει μέλλον πάρα μόνο ένα απατηλό παρόν».

Ο γάμος της με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο και η καθημερινότητά της

«Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο τριάντα χρόνια αλληλοεπηρεάζεσαι σε όλους τους τομείς, είναι αυτονόητο. Η καθημερινότητά μου έχει πολύ τρέξιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ ώστε να τα προλάβω όλα. Το πρόγραμμά μου είναι εξαιρετικά απαιτητικό και θέλει καλή οργάνωση από την προηγούμενη μέρα. Ευτυχώς, η οικογένειά μου έχει κατανόηση και με στηρίζει απεριόριστα».

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Μάρας Ζαχαρέα με τα παιδιά της

Πώς την έχει επηρεάσει η πανδημία του κορωνοϊού 

«Η πανδημία με έκανε να σκεφτώ πόσο εύθραυστοι και προσωρινοί είμαστε. Ταυτόχρονα, όμως, θαύμασα τους ήρωες στα νοσοκομεία που κράτησαν όρθια τη χώρα μας. Θαύμασα το κύμα της αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε. Από την καραντίνα θα μου λείψει η ησυχία της πόλης, όταν κάθε μέρα ξεκινούσα για τη δουλειά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top