MasterChef-Φίλος Μπέλλου: «Εννοείται πως θα έκανε σχέση στο παιχνίδι»

Ο Δημήτρης έχει κάνει σχέση με τη Μαρία μέσα στον διαγωνισμό

Ο καλός φίλος του παίκτη του MasterChef, Δημήτρη Μπέλλου, Μάικλ μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για εκείνον!

Ο Δημήτρης έχει ξεχωρίσει μέσα στον διαγωνισμό τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητας, όσο και για τη σχέση του με τη Μαρία. 

«Τον Δημήτρη τον ξέρω αρκετά χρόνια. Μέναμε εδώ στην Νορβηγία και είναι πολύ καλός μου φίλος. Τον γνώρισα σε ένα από τα εστιατόρια που δουλεύαμε και από την αρχή ήξερα ότι θα τα πάμε καλά. Είναι πολύ φιλικός, έξυπνος και τα πηγαίναμε πολύ καλά. Αλήθεια μου λείπει πάρα πολύ τώρα στη Νορβηγία.

MasterChef - Μπέλλος: «Η μάνα μου θα λέει: ''αχ παιδί μου πώς κατάντησες''»

Σίγουρα ήταν ένας από τους λόγους που έμενε στη Νορβηγία η σχέση του με την Ίνα, αλλά του αρέσει να ταξιδεύει πολύ. Δεν ήξερα τίποτα για τη συμμετοχή του στο MasterChef. Εξεπλάγην. Το έμαθα όταν ένας κοινός μας φίλος μου είπε πως μπήκε στο παιχνίδι και τότε τον είδα σε ένα βίντεο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Εννοείται πως θα έκανε σχέση στο παιχνίδι, είναι το χαρακτηριστικό του. Είναι νέο και ωραίο παιδί. Και καλός μάγειρας» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Δημήτρη Μπέλλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top