Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ένστασή του στο τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε σπίτι»

Όσα σχολίασε ο ηθοποιός και παρουσιαστής

Μία συνέντευξη εφόλης της ύλης στο Πρώτο Θέμα έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε σπίτι».

Είναι επίσημο! Όγδοη σεζόν στον Alpha για τη «Μουρμούρα»

Πώς ακριβώς έγινε αυτή η ανάθεση γι’ αυτό το θρυλικό σποτάκι;

Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν πως εγώ δε θέλω να πάρω πάνω μου όλο αυτό το βάρος, δηλαδή να θεωρηθώ υπεύθυνος και να κλείσω τον κόσμο στα σπίτια του.

Και τελικά τι ήταν αυτό που έκαμψε τις αντιστάσεις σου;

Κάποιοι ειδικοί γιατροί από το γραφείο του πρωθυπουργού με πήραν τηλέφωνο και μου εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους έπρεπε, πάση θυσία, να γίνει και να κυκλοφορήσει αυτό το σποτάκι στα media. Έτσι πείστηκα.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γιαννάκη της που έχει γενέθλια!

Με αυτή τη σειρά;

Με πήρε κάποιος κύριος από το γραφείο του πρωθυπουργού και στη συνέχεια μου έστειλαν το κείμενο. «Εξηγήστε μου», του είπα, «γιατί όλο αυτό είναι πολύ βαρύ για τους ώμους μου». Αφού, λοιπόν, μου εξήγησαν τις επιπτώσεις που θα είχε η ελεύθερη κυκλοφορία στην υγεία των πολιτών, τότε πείστηκα.

Ποιος ο συγγραφέας του κειμένου;

Κάποιος από μια διαφημιστική εταιρεία.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Εθελοντές για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Ποια εταιρεία;

Δεν τη θυμάμαι τώρα. Στη συνέχεια, τους συνάντησα και η μοναδική μου ένσταση ήταν η λέξη «ηλικιωμένοι». Επειδή λοιπόν δεν είμαι τζόβενο, επειδή λόγω ηλικίας 65 ετών θα ήταν γελοίο εγώ να χαρακτηρίζω τους άλλους «ηλικιωμένους», με τον κίνδυνο να φάω γιαούρτια. Γι’ αυτό σκέφτηκα και το άλλαξα με τις λέξεις «παππούδες και γιαγιάδες». Στη φράση που λέω «κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top