Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γιαννάκη της που έχει γενέθλια!

«Χρόνια πολλά στο αντράκι μου»

Τα δεύτερα του γενέθλια έχει σήμερα ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Γιάννης-Εφραίμ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά της

Το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία κι ευχήθηκε στον «αέρα» στον γιο της τα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έστειλε «6» και πήγε για ποδήλατο

«Να πω χρόνια πολλά στο αντράκι μου, γιατί τέτοια ώρα δυο χρόνια πριν, είχα γεννήσει τον γιο μου. 27 Απριλίου! Θέλω να πω, σε αυτές τις μέρες τις δύσκολες της καραντίνας όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τα πιο όμορφα, τα πιο ουσιαστικά, είναι τα απλά τα καθημερινά, τα αυτονόητα. Θέλω να χαίρεστε τα παιδάκια σας, την αγκαλιά τους. Ο Γιαννάκης-Εφραίμ σήμερα γίνεται δυο χρονών και έχει αρχίσει και μιλάει και είναι ένας γλύκας» είπε η Σταματίνα, με το πάνελ της να της εύχεται τα καλύτερα!

Φυσικά δεν έλειψε και η ανάρτησή της στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top