MasterChef – Ηλίας: Πώς σχολίασε την αντιπαλότητα του Μπέλλου απέναντί του;

Γιατί δεν επέλεξε τον αντίπαλό του;

Η αγωνία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef «χτύπησε» κόκκινο! Ο Ηλίας μετά από τέσσερις μονομαχίες δεν κατάφερε να επιστρέψει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Τα πρώτα λόγια του Ηλία μετά την οριστική αποχώρηση από το MasterChef

«Δύσκολο επεισόδιο το χθεσινό. Ήταν ψυχολογικό το όλο θέμα αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος, ειδικά με την τελευταία μου προσπάθεια», είπε ο Ηλίας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης άδραξαν την ευκαιρία και τον ρώτησαν γιατί δεν επέλεξε εκείνος τον αντίπαλό του στην τελευταία προσπάθεια και άφησε τους συμπαίκτες του να κάνουν αυτή την επιλογή.

Τα πρώτα λόγια του Ηλία μετά την οριστική αποχώρηση από το MasterChef


«Εγώ είχα βγει από το παιχνίδι, τα παιδιά που είναι μέσα έχουν περάσει περισσότερα από εμένα και θεώρησα εκείνη τη στιγμή ότι το πιο σωστό που είχα να κάνω ήταν να το αφήσω ελεύθερο και να κατέβει όποιος θέλει. Θεωρώ ότι ήταν και πολύ άδικο για τα παιδιά να πάρω τη θέση τους και να φύγω χωρίς να μαγειρέψω» ήταν η απάντησή του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος αποφάσισε να αναμετρηθεί μαζί του ρισκάροντας με αυτό τον τρόπο την παραμονή του στον διαγωνισμό, αλλά και στην αντιπαλότητα που έβγαλε απέναντί του.

«Με τον Δημήτρη κάναμε παρέα στην αρχή. Πολλές φορές λέμε πράγματα πάνω στα νεύρα μας και από τη στιγμή που τα είπα. Πιο πάνω είναι οι φιλίες. Ο έρωτας πάει κι έρχεται και πολλές φορές μετανιώνουμε γι΄αυτά που κάνουμε. Όταν βγει ο Δημήτρης θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή και να μου πει γιατί πειράχτηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε αντιπαλότητα μαζί μου».

Κλείνοντας, ο Ηλίας δήλωσε πως στη θέση του Δημήτρη θα ήθελα τον Σταυρή και εξήγησε τον λόγο. «Θα ήθελα να είχε κατέβει ο Σταυρής γιατί είχε πει ότι αν μπω στο σπίτι θα με μπιπ μπιπ… Εγώ του είπα με τον τρόπο μου ότι αν μπορεί να κάνει αυτά που είπε, να κατέβει κάτω και να τα κάνει. Το να λες κάποια πράγματα για τον εαυτό σου δε σε κάνουν μάγκα. Δε φοβήθηκα κανέναν»!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top