MasterChef – Ηρακλής: Να τι κάνει η Κατερίνα για να φτάσει στον τελικό!

Ποιοι παίκτες πιστεύει ότι θα φτάσουν στον τελικό;

Αυτή την εβδομάδα είδαμε να αποχωρεί από το MasterChef ο Ηρακλής Αποστολίδης. Μπορεί μετά από αυτή την εξέλιξη να μην κατάφερε να φτάσει στην τελική δεκάδα, αλλά μπήκε στη διαδικασία να προβλέψει τη τετράδα του μεγάλου τελικού.

MasterChef–Ηρακλής:Είχα πει στην Κατερίνα ότι κάποιες φορές ήταν υπερβολική

Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» σκιαγράφησε το προφίλ των παικτών της δεκάδας.

Ηρακλής Αποστολίδης:Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Έτσι λοιπόν ο Ηρακλής θεωρεί πως στον τελικό θα καταφέρουν να φτάσουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Κατερίνα Λένη.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο Σταύρος και ο Σταυρής εκτός από πολύ καλοί μάγειρες είχαν πει ότι θέλουν να κερδίσουν και είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Λένη με την οποία έκαναν παρέα όταν ήταν στο σπίτι και μάλιστα τη στιγμή της αποχώρησης δήλωσε πως θέλει να τη δει νικήτρια.

«Την Κατερίνα τη συμπαθώ πολύ. Είναι κομμώτρια και μαγείρισσα ταυτόχρονα. ‘Εχει αφοσιωθεί πολύ στο κομμάτι της μαγειρικής και εξελίσσεται συνεχώς. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Στο σπίτι διαβάζει βιβλία μαγειρικής και πειραματίζεται με διάφορες παρασκευές», είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top