MasterChef–Ηρακλής:Είχα πει στην Κατερίνα ότι κάποιες φορές ήταν υπερβολική

Τι είπε για τη «σχέση» Κατερίνας - Γιώργου;

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε για τον Ηρακλή, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε λίγο πριν «κλειδώσει» η τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Ηρακλής Αποστολίδης:Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Ο νεαρός σεφ ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο και την Ντέμη, αντιπάλους που όπως είπε δεν υποτίμησε και σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, γιατί κάθε φορά έπρεπε να παλέψει για την παραμονή του στο σπίτι.

Η αποχώρηση του Ηρακλή στεναχώρησε πάρα πολύ την Κατερίνα, αφού οι δυο τους έκαναν πολύ καλή παρέα. Μάλιστα, εκείνος τη είχε υποστηρίξει πάρα πολλές φορές όταν διαφωνούσε με τον Γιώργο.

Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef!

«Με την Κατερίνα ήμασταν μαζί από τις οντισιόν. Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Έλεγε τα πράγματα όπως ήταν. Της είχα πει ότι κάποιες φορές ήταν υπερβολική. Σε πολλά πράγματα δε συμφωνούσα μαζί της και σε άλλα πάλι συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Ήταν η γνώμη της», είπε αρχικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Η Κατερίνα το παράκανε στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός. Ήταν απότομη με τον Γιώργο. Δεν είναι πάντα έτοιμη για καβγά, απλά είναι ο τρόπος της τέτοιος και κάποιοι παρεξηγούνται», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές κάνει πράγματα για να φανούν μπροστά στην κάμερα. Όπως κάναμε οι περισσότεροι. Με την Κατερίνα υπήρχαν κάποιες λογομαχίες με την Κατερίνα μέσα στο σπίτι. Από εκεί και πέρα έλεγαν μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Όταν αποχώρησα συγκινήθηκε και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top