Καραβάτου-Κατσούλης: Πώς σχολίασαν την κόντρα Κανάκη-Αρναούτογλου

Οι δυο πρώην φίλοι φαίνεται πώς είναι «στα μαχαίρια»

Την κόντρα του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή τους «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η Κατερίνα ανέφερε τα εξής: «Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίεργο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο. Αυτή την περίοδο που είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα, μου κάνει κι εμένα λίγο περίεργο».

Από την πλευρά του, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Δεν συμφωνώ με την έκφραση του Γρηγόρη ότι είναι ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι είναι μια διαμάχη. Υπάρχει ένα τρόπος που βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν θα έπρεπε να χαλάνε οι φιλίες για εκπομπές. Θεωρώ ότι είχαν μια χρόνια σχέση και θα ήταν καλύτερο μα λυθεί εκτός δημόσιου λόγου, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ξεκατίνιασμα να έχεις μια αντίθεση, έναν θυμό, μια διαφορετική γνώμη και να την λες. Ανθρώπινο να χάνει κανείς την ψυχραιμία του, σε όλους μπορεί να συμβεί, δυστυχώς δεν είναι ποτέ καλό».

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε θέση στην κόντρα Κανάκη-Αρναούτογλου 

Το χρονικό της κόντρας

Οι δυο πρώην φίλοι φαίνεται πώς είναι «στα μαχαίρια» μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη περί αντιγραφής της εκπομπής που κάνει στο YouTube «Βινύλιο» από τον Γρηγόρη. Την περασμένη Τετάρτη, λόγω του κορωνοϊού ο Γρηγόρης επέστρεψε με το προσαρμοσμένο στην πανδημία «Live Tonight» στον ΑΝΤ1.

Στο «Βινύλιο» το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Κανάκης δεν άντεξε και για πρώτη φορά μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για αυτή την… αντιγραφή. «Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα… Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δε σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις» είπε.

Κατόπιν η εκπομπή πρόβαλε ένα βίντεο φίλου που κατέγραψε τις ομοιότητες του «Βινυλίου» και του «Live Tonight» με τον Αντώνη να σχολιάζει: «Γελάει ο κόσμος για τους λάθος λόγους. Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter; Όλα έχουν τα όριά τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ότι γίνεται εδώ, το κάθε συστατικό και ο συνδυασμός αυτών, η ιδέα και πως γίνεται είναι όλη η ιστορία σε αυτό που λέγεται τηλεόραση. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα! Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας», είπε ο παρουσιαστής για τον πρώην... κολλητό του.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην επίθεση του Αντώνη Κανάκη, που τον κατηγόρησε ότι η εκπομπή του είναι ένα κακέκτυπο δικής του εκπομπής. 

Όπως είπε ο Γρηγόρης, θα μπορούσε να αρνηθεί να κάνει αυτή την εκπομπή, καθώς δεν υπήρχαν ούτε τα μέσα, ούτε οι καλεσμένοι για να τη στηρίξει, όμως δέχθηκε γιατί ο κόσμος που είναι κλεισμένος στο σπίτι έχει ανάγκη να περάσει καλά. 

«Θα μπρορούσα να πω όχι στην πρόταση του κ. Ποφάντη επειδή η εκπομπή μου είχε τεράστια επιτυχία και θα μπορούσα να του αρνηθώ, να κάτσω σπίτι μου και να κοιμάμαι, αλλά του είπα πάμε και δεν κοιτάω τα lead in όπως λένε κάποιοι. Γιατί η εκπομπή αν δεν είναι καλή ο κόσμος θα φύγει, κι ας πάρει καλή πάσα. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου όπως κάποιοι άλλοι τιμητές των πάντων που αν δεν έχουν καλό lead in δεν βγαίνουν καν στον αέρα».

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «ανοησίες» όσα είπε ο άλλοτε κολλητός του και ξεκαθάρισε πως δε θα ασχοληθεί με αυτές. 

«Είχα ετοιμάσει πάρα πάρα πολλά για απάντηση σε αυτόν τον κύριο. Πάρα πολλά κι εσείς που βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε πατατράκ. Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δε θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα να χάνουμε ζωές, παιδιά να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε συγγνώμη για τη φράση με… μαλακίες. Κλείνω το θέμα και υπόσχομαι ότι θα απαντήσω όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, γιατί πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι όλο αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο από τάχα σοβαρούς ανθρώπους», είπε εκνευρισμένος ο Γρηγόρης.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top