Ιλένια Ουίλιαμς για κορωνοϊό: «Το πρώτο τεστ που έκανα βγήκε αρνητικό!»

Είναι καλά αλλά θα παραμείνει σε καραντίνα

Στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό αναφέρθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ότι πλέον δεν έχει κανένα σύμπτωμα, ωστόσο απομένει να κάνει ξανά το τεστ, το οποίο περιμένει να βγει αρνητικό.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι θετική στον κορωνοϊό

«Υπήρχαν μέρες που είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα καλά και την επόμενη μέρα υπήρχε κάτι καινούργιο. Το πρώτο ήταν πολύ υψηλός πυρετός, μετά ήρθαν τα δέκατα, μετά ήρθε ο πόνος στα κόκαλα, μετά ήταν η απώλεια γεύσης και όσφρησης…» είπε αρχικά.

«Όλο αυτό το πέρασα μόνη μου. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εγώ μπήκα σε καραντίνα στις 13 του μηνός, ήταν η Παρασκευή που μας έλεγαν ότι πρέπει να μένετε στα σπίτια σας, δεν είχαμε ακόμα τα μέτρα της απαγόρευσης. Η μαμά μου μού είχε πει να πάω να μείνω μαζί τους και της είπα άστο καλύτερα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Και ευτυχώς από εκείνη τη μέρα και μετά δεν είδα κανέναν. Δε γνώριζα τότε ότι έχω κορονοϊό.

Ιλένια Ουίλιαμς: Tραγουδάει μέσω Internet με τον μπαμπά της Ρόμπερτ!

Μετά από πέντε μέρες άρχισαν τα συμπτώματα. Ερχόταν η μαμά μου και μου άφηνε φαγητό έξω στην πόρτα ή ότι χρειαζόμουν από το σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς μένει και μια φίλη μου από πάνω, οπότε με ρωτούσε και μου έφερνε πράγματα κι εκείνη» απάντησε στην ερώτηση της Σίσσυς για το ποιος τη φρόντιζε.

«Στην αρχή είχα κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό, ενώ στη συνέχεια έκανα το δεύτερο και βγήκε θετικό. Ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών και του ΕΟΔΥ και τώρα αυτό που μένει είναι να ξανακάνω το τεστ για να βγει αρνητικό για να ξεμπερδέψω», συμπλήρωσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top