Λ.Κουτσόπουλος: Απολαυστικός ο Master Chef κι όταν «Μένει Σπίτι»!

Με κιθάρα τραγούδησε "Θα κάτσω σπίτι"- Το μήνυμα" στη μάνα του κι όχι μόνο

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας εκ των τριών «Master Chef» στον ομώνυμο διαγωνισμό μαγειρικής που προβάλλεται στο Star, έχει το δικό του φανατικό κοινό. Πού να φανταζόσασταν όμως, ότι δεν έχει ταλέντο μόνο στη μαγειρική, αλλά και στη μουσική!

Κουτσόπουλος: Η φάρσα σε Καραβάτου - Κατσούλη και το φλερτ στη Μαριλού!

Ο σεφ «μένει σπίτι» - όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας- και στέλνει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς τους μεγαλύτερους συνανθρώπους μας, με έναν ξεχωριστό τρόπο, επιστρατεύοντας το χιούμορ του. 

Τα γέλια του Κουτσόπουλου όταν ο Κοντιζάς τραγουδά γιαπωνέζικο νανούρισμα!

Παίρνει λοιπόν την κιθάρα, τραγουδά το «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Σε μια υπέροχη ερμηνεία, η οποία διακόπτεται από το δήθεν τηλεφώνημα της μητέρας του, εκείνος της απαντά: «να κάτσει σπίτι, να πάρει τηλέφωνο τις θείες και οι θείες να το πουν στις φίλες τους… να κάτσετε όλοι σπίτι». 

Ο αγαπημένος σεφ ανέβασε ο ίδιος το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας:  «Ρε μάνα... "παλουκώσου" σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι.... Υγ. Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθούν στα λιβάδια θα κλειδωθούν μέσα... Καλή δύναμη σε όλους. #menoumespiti».

Δείτε τα επεισόδια του «Master Chef»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top