MasterChef-Σταύρος:Γιατί δεν ήθελε να μαγειρέψει; Η αντίδραση των αντιπάλων

Το σχόλιο «φωτιά» του Σωτήρη Κοντιζά

Περίεργη είναι η ατμόσφαιρα στην κουζίνα του MasterChef μετά την καταστροφική εξωτερική δοκιμασία για την ομάδα των «κόκκινων».

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία προς αποχώρηση, ο Σταύρος, ο οποίος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ομαδικής δοκιμασίας δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

MasterChef: Πλάνταξε στο κλάμα ο Σταύρος!

Ο ίδιος θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο για την αποτυχία της ομάδας του και είπε πως θα ήθελε να είναι εκείνος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μάλιστα, δε σταμάτησε εκεί αφού παραδέχτηκε μπροστά στους κριτές πως σκεπτόταν να μη μαγειρέψει. Αυτό το γεγονός προκάλεσε εντύπωση στους καταξιωμένους σεφ, αλλά και στους συμπαίκτες του.

«Σαν ομάδα είχαμε πειθαρχεία και επαγγελματισμό. Αν εξαιρέσουμε το μενού και αυτό που έφαγαν οι καλεσμένοι, χωρίς να θέλω να προσβάλω την αντίπαλη ομάδα και με κάθε σεβασμό, νομίζω ότι εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι», είπε ο Σταύρος Γεωργίου προκαλώντας αντιδράσεις.

«’’Δε θέλω να σας μειώσω, αλλά σας μειώνω’’. Ήταν ασέβεια αυτό που είπε. Δε μου άρεσε καθόλου. Σιγά σιγά βλέπουμε τον χαρακτήρα του καθενός εδώ μέσα», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Διονύσης.  

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλοντας να καταλάβει τι συμβαίνει με τον Κύπριο παίκτη και γιατί σκέφτηκε να μη μαγειρέψει. «Το ζητούμενο είναι τα νόστιμα πιάτα. Χάσατε γιατι κάποιοι άλλοι έκαναν πιο σωστά πράγματα από εσάς. Τι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει; Να ακυρώσουμε τις 25 ψήφους πολύ σπουδαίων καλεσμένων που είχαμε;»

Τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά φαίνεται πως δικαίωσαν τους παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι θίχτηκαν από τις δηλώσεις του Σταύρου.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top