Κωνσταντίνος - MasterChef: Ο λόγος που δεν ψήφισε προς αποχώρηση τον Ηλία!

Τι συνέβη με την κάρτα ασυλίας της Κατερίνας;

Μετά την αποχώρηση από το MasterChef 4 ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος έκανε τον απολογισμό του για όλα όσα έζησε μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε;

Ο πρώην παίκτης χαλαρός και ευδιάθετος κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησε για τον τραυματισμό του. «Το δάχτυλο εντάξει είναι καλά τώρα. Είχε πολλή πίεση εκείνη την ημέρα, ξεκίνησα τη δοκιμασία και το έκανα με τον δικό μου τρόπο, αλλά ο Κοντιζάς με διόρθωσε και κάπου εκεί κόπηκα. Κόπηκα στην αρχή της δοκιμασίας. Είχα αίσθηση στο πόσο κόπηκα, αλλά έπρεπε να συνεχίσω. Δεν είχα καταλάβει το πόσο σοβαρό ήταν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία των παικτών διευκρινίζοντας παράλληλα πως δεν υπήρχε καμία συνεννόηση από το σπίτι για το πώς θα ψηφίσουν. «Ο Ηλίας είχε κάνει καλή δουλειά σαν αρχηγός, το αν δε μας βγήκε στην πορεία δε φταίει μόνο εκείνος. Έτσι σκέφτηκα και έδωσα τις ψήφους μου. Δεν ένιωθα καλά να τους ψηφίσω και ήθελα να ψηφίσω και εμένα. Ο καθένας έχει μια γνώμη. Αν πιστέψω ότι με θεωρούσαν αδύναμο και με ψήφισαν, θα με πειράξει πολύ».

Κατερίνα: «Δε θα απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο ήρθα στο MasterChef»

Βέβαια, πολύς λόγος έγινε και για την Κατερίνα και την κάρτα ασυλίας που δε χρησιμοποίησε για να το σώσει έτσι ώστε να παραμείνει στον διαγωνισμό.«Με πλησίασε η Κατερίνα και μου είπε να “κάψει” την κάρτα της για μένα γιατί θεωρούσε πως δεν είναι δίκαιο να διαγωνισθώ μετά τον τραυματισμό μου, αλλά της το αρνήθηκα και είπα πως θα παίξω κανονικά», ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος.

Λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της εκπομπής αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μετά τη συμμετοχή του στο MasterChef. «Το επάγγελμα μου είναι η μαγειρική. Έχω βραβευτεί σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Από 13 ετών ασχολούμαι με τη μαγειρική. 16 ετών έφυγα από την Βέροια και πλέον ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Θέλω να πραγματοποιήσω κάποια πρότζεκτ που έχω στο μυαλό μου, αλλά ακόμη ψάχνω τον χώρο που θα υλοποιήσω αυτή την ιδέα μου» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Θέλω να ασχοληθώ και με πράγματα που μου αρέσουν. Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, όχι μόνο σαν τηλεοπτικός μάγειρας. Το μόντελινγκ είναι ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Με βρήκαν τυχαία και μου άρεσε. Δε συνεργάζομαι με κάποιο πρακτορείο, ότι κάνω το κάνω μόνος μου».
 
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top