Χάρης Βαρθακούρης: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση για το «Big Brother»

Ο τραγουδιστής θα παρουσιάσει το reality show

Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Στο «τιμόνι» της παρουσίασης του Big Brother θα βρίσκεται ο Χάρης Βαραθακούρης.

 

Στον ΣΚΑΪ ο Χάρης Βαρθακούρης - Υπέγραψε για το «Big Brother»!


Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο οποίος τον καλωσόριζε στο δυναμικό του, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Ανατροπή με τον Μικρούτσικο- Ποιος θα είναι ο ρόλος του στο Big Brother;

Πόσταρε μία φωτογραφία τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό του και τη συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο: «Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για...ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (😜), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για...ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (😜), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας 🤔👁😝 . Είχα κάνει tag την Ελεωνόρα Μελέτη στη φωτο Αγίου Εφραίμ, αλλά...εξαφανίστηκε 😜 . #varthakouris #skaitv #bigbrother #bigbrothergreece #tvhost #wtf #hoovoo #nogoingback

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top