Παρλιάρος: «Κινδύνεψα να μπω φυλακή για χρέη στο δημόσιο»

O καταξιωμένος ζαχαροπλάστης μιλάει για όλα στο «ΑΝΝΑλυσέ το» του StarX !

Ο «μάγος» της ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΝΝΑλυσέ το» με την Άννα Λιβαθυνού και, αφού αποκάλυψε ότι μετά από 40 χρόνια στη ζαχαροπλαστική κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, μίλησε για τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«ΑΝΝΑλυσέ το» κάθε Τρίτη στις 21:30 στο StarX!

Αφοπλιστικά ειλικρινής, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του που κράτησε -όπως είπε χαρακτηριστικά- 10 ολόκληρα χρόνια με αποτέλεσμα να χάσει πολλά χρήματα και να κινδυνέψει να μπει ακόμη και στη φυλακή καθώς χρωστούσε στο Δημόσιο. Εξηγεί ποιοι ήταν αυτοί που τον βοήθησαν πραγματικά αλλά και πώς κατάφερε τελικά να βγει από αυτή την ιστορία, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες.

Επίσης, ο πολύ συμπαθής και …γλυκός Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, αποκάλυψε ότι ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας, αλλά δεν ήταν καλός μαθητής, και μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για το πώς μπήκε στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και πώς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν. Παράλληλα,  δεν δίστασε να πει ότι δεν του αρέσουν τα γλυκά και ότι ανάμεσα σε ένα μαμαδίστικο ζεστό φαγητό και ένα λαχταριστό γλυκό θα επέλεγε το πρώτο. Πάνω σε αυτό, αποκάλυψε ότι, αν και η ζάχαρη είναι το πολυτιμότερο υλικό της ζαχαροπλαστικής, εκείνος δεν έχει ποτέ στο σπίτι του ούτε καν για να φτιάξει έναν καφέ.

Τέλος, ο «εθνικός» μας ζαχαροπλάστης απάντησε σε όλες τις προσωπικές ερωτήσεις, εξηγώντας γιατί δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μέχρι σήμερα, ενώ μοιράστηκε μαζί μας την πιο πικρή στιγμή της ζωής του, η οποία-όπως είπε- τον τσάκισε και τον έκανε για χρόνια να μην κοιμάται.


 
Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής «ΑΝΝΑλυσέ το» με καλεσμένο τον Στέλιο Παρλιάρο
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top