Δεν επιστρέφουν τα «Φιλαράκια»... Προς το παρόν! 

Απογοήτευση για τους εκατομμύρια fans της σειράς 

«Σκοντάφτει» η επανένωση των μελών της πλέον δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια», που σχεδίαζε να κάνει το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ Max, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους.

Παρόλο που ο υπεύθυνος δημιουργικού του καναλιού Κέβιν Ράιλι είχε δηλώσει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον απ’ όλους», ώστε να επανενωθούν «Τα Φιλαράκια», οι πιθανότητες να συμβεί αυτό τώρα απομακρύνονται καθώς, σύμφωνα με το Deadline, θα πρέπει να εξαλειφθούν ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Αυτοκτόνησε γνωστός Αμερικανός ηθοποιός - Τον βρήκε η σύζυγός του!

«Υπάρχει ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους, όμως δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά και να πατήσουμε το κουμπί ώστε να ξεκινήσει», είπε ο Ράιλι. «Σήμερα, δυστυχώς, είμαστε στο ίσως».

Η Τζένιφερ Άνιστον, όταν ανέβασε τον Οκτώβριο μία φωτογραφία με την παρέα από «Τα Φιλαράκια» στο Instagram δημιούργησε ένα «νοσταλγικό χάος», καθώς ήταν όλοι εκεί η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος).

Τα κορίτσια από τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί 15 χρόνια μετά! 

Όταν μίλησε η Άνιστον στην Έλεν ΝτιΤζένερις, για το ποστάρισμα που έθεσε υποψηφιότητα για να εγγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Guinness, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύρια ακολούθους, άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζεται: «Θα θέλαμε πολύ να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι», είχε πει τον Νοέμβριο. «Είμαστε απλώς στις προσπάθειες. Δουλεύουμε σε κάτι», πρόσθεσε.

Το HBO Max αγόρασε τα δικαιώματα για «Τα Φιλαράκια» για πέντε χρόνια, ξεκινώντας από το 2020, έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top