Ελένη Τσαγκά: «Εισβολή» στο πλατό λίγο πριν το δελτίο ειδήσεων!

Η δημοσιογράφος του Star και τα δίδυμα καλικατζαράκια της

Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν στο στούντιο των ειδήσεων του Star

Η Ελένη Τσαγκά μπορεί να έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά ο σπουδαιότερος ρόλος για εκείνη είναι αυτός της μαμάς!

Ελένη Τσαγκά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της!

Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star, έχει αποκτήσει τον Βαγγέλη και τη Μαρίνα, τα διδυμάκια της, όπως λέει, τα οποία είναι και η μεγάλη της αγάπη.

Παραμονή λοιπόν Χριστουγέννων, η όμορφη δημοσιογράφος αποφάσισε να πάρει μαζί της στο κανάλι τα παιδιά της, προκειμένου να γνωρίσουν τον εργασιακό της χώρο, αλλά και τους συναδέλφους της.

Βέβαια, ο Βαγγέλης και η Μαρίνα είχαν άλλα σχέδια κατά νου. Έτσι λοιπόν, όταν η Ελένη Τσαγκά βρισκόταν μία ανάσα πριν την έναρξη του δελτίου εκείνα κατέβηκαν στο πλατό και άρχισαν να της πειράζουν τα μαλλιά και να παίζουν με τις κάμερες.

Το απολαυστικό βίντεο από τα backstage ανέβασε η δημοσιογράφος στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παραμονή Χριστουγέννων.... Στο στούντιο... λίγο πριν την έναρξη του δελτίου... εισβάλλουν καλικατζαράκια... τα δικά μου δίδυμα καλικατζάρακια! Και τα κάνουν όοολα άνω-κάτω... !!!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top