Τοp Gun: Επιστρέφει στον... ουρανό του Χόλυγουντ!

Ο Toμ Κρουζ υποδύεται ξανά τον πιλότο Μάβερικ

Η κινηματογραφική επιστροφή της δεκαετίας του ’80 σε όλο της το μεγαλείο: αυτό είναι το  sequel  Top Gun που θα προβληθεί το Καλοκαίρι στους κινηματογράφους.

Στο φιλμ Top Gun: Maverick o Toμ Κρουζ υποδύεται ξανά τον πιλότο Μάβερικ. Φοράει πάλι το αγαπημένο του τζάκετ και τα κλασικά γυαλιά ηλίου ενώ ετοιμάζει την μηχανή του από τα παλιά για μια βόλτα κόντρα στα χρόνια και τον άνεμο.

Ο Κρουζ  βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πιλοτήριο. Οι εντυπωσιακές αερομαχίες σκίζουν τον ουρανό και φυσικά πρωταγωνιστούν τα πολλά "G".

Oι σκηνές ήταν απαιτητικές αναγκάζοντας τον ηθοποιό να ξεπεράσει και ο ίδιος τα όρια του. Στο καστ συναντάμε επίσης τους Τζενιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις αλλά και τον, αντίπαλο από το χτες, Βαλ Κιλμερ.

Ήταν 16 Μαΐου του 1986 όταν ένας εναέριος, δυνατός έρωτας ανάμεσα στον Τομ Κρουζ και την Κέλι Μακ Γκίλις  «γεννήθηκε» για τις ανάγκες του πρώτου Top Gun. Το φιλμ έχει κερδίσει Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το «Τake my Breath Away» των Berlin που παραμένει κλασσικό!   

Σήμερα, 34 χρόνια μετά από εκείνο το πρώτο Top Gun πολλά έχουν αλλάξει, o Τομ Κρουζ είναι  πλέον 57 χρονών όμως παραμένει σταθερά….  top gun στον ουρανό του Χόλυγουντ.

Έλγκα Νταϊφά

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top