Ρένια Λουιζίδου: Η απορία της όταν έμαθε για το remake του Καφέ της Χαράς

Τι ρώτησε τον Χάρη Ρώμα;

Πάρτε μία γέυση από το trailer της σειράς

Έπειτα από 16 χρόνια το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Καφέ της Χαράς»: Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα μία εκ των πρωταγωνιστών, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για το remake της σειράς υπογραμμίζοντας: «Έχω μεγάλη αγωνία, αλλά και μεγάλη χαρά, για το πως θα είμαστε τώρα. Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε ξαναπιάσει το… νήμα από εκεί που το αφήσαμε, τώρα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα».

«Το Καφέ της Χαράς»: Οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές ξανά μαζί 16 χρόνια μετά!


Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία ξεχώρισε για τον ρόλο της «Χαράς Χάσκα» αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον Χάρη Ρώμα όταν πληροφορήθηκε ότι το Καφέ της Χαράς θα… ανοίξει και πάλι.

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Χάρη Ρώμα, όταν μου είπε ότι θα ξαναρχίσει το σίριαλ, ήταν αν θα ξαναβάλω μίνι φούστα. Επίσης, του είχα πει να ονομάσουμε τη σειρά “Το ΚΑΠΗ της Χαράς”. Οι ήρωες είναι μεγαλύτεροι αλλά σε άλλες φάσεις της ζωής τους. Όχι, τα μίνι δεν θα τα φορέσει η Χαρά, μεγάλωσε, αλλά δεν θα είναι καμιά θεούσα. Είναι ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας, με τα τζιν της. Πρόκειται για ένα προοδευτικό άτομο, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας της, αυτός είναι ο πυρήνας της. Άλλωστε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Η Χαρά είναι αθυρόστομη, ελεύθερη, τσαμπουκάς. Ο Περίανδρος Πώποτας είναι “κολλημένος” με τον Θεό κι αισθάνεται και Θεός. Δεν θα ξεκινήσουν μεταξύ τους από την αρχή το “τουρλουμπούκι” ενώ τα παιδιά τους φέρνουν μπροστά σε κάτι που δεν περίμεναν ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν Μεγάλωσα, δεν μπορώ να βγω όπως έβγαινα όταν ήμουν 30… τόσο χρονών», είπε στο περιοδικό Λοιπόν.
 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top