Αστρική πρεμιέρα για τον Πόλεμο των Άστρων

Το φιλμ σηματοδοτεί και το τέλος της μυθολογίας του Skywalker

Η παγκόσμια, επίσημη πρώτη του «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» δεν έγινε σε ένα σύμπαν πολύ, πολύ μακριά αλλά στο Los Angeles…

Όλα ήταν θεαματικά και αστρικά. Τα Droids και οι Stormtroopers έκαναν ειρηνική απόβαση στη Γη. Τα  βλέμματα όμως όλων τράβηξαν ο χρυσός C3P0 , o ολοστρόγγυλος ΒΒ 8 και φυσικά ο αναμαλλιασμένος Τσουμπάκα.

Καλεσμένοι; παλιοί και νέοι συντελεστές που άφησαν τη σφραγίδα τους στο Starwars ενώ οι φωτογράφοι «πολεμούσαν» για ένα κλικ.  

Όσο για τους κοινούς θνητούς; Φανατικοί ντυμένοι όπως οι ήρωες, κατασκήνωσαν έξω από επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες και έγιναν οι πρώτοι των πρώτων που παρακολούθησαν το έργο. 

Όμως το νέο  φιλμ αποτελεί και φινάλε αφού το  «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» σηματοδοτεί και το τέλος της μυθολογίας του Skywalker.

To Star Wars έχει γράψει ιστορία αφού είναι η δεύτερη πιο εμπορική κινηματογραφική σειρά στα χρονικά με το ζαλιστικό ποσό των 9, 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

42 χρόνια έχουν περάσει από εκείνη την πρώτη φορά που οι… γήινοι είδαν τι συμβαίνει έτη φωτός μακριά και όλα αυτά χάρη στην δυνατή φαντασία του Τζορτζ Λούκας.
 
Σε λίγες ώρες το Star Wars: Skywalker Η Άνοδος θα «χτυπήσει» και στις ελληνικές αίθουσες.

Της Έλγκα Νταϊφά

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top