Elif: Η Αρζού χάνει την εμπιστοσύνη της στον Ουμίτ

Δείτε τη Δευτέρα ένα συναρπαστικό επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Θέλει να μιλήσει στον διευθυντή της τράπεζας. Εκείνος επιμένει πως δε συμβαίνει τίποτα κακό. Η Μελέκ ρωτάει σχετικά με τις αποδείξεις και εκείνος της απαντάει πως δεν θυμάται κάτι. Η Μελέκ είναι πλέον σίγουρη πως ο Ουμίτ κάτι σχεδιάζει.

Πράγματι, νωρίτερα ο Ουμίτ είχε επισκεφθεί τον διευθυντής της τράπεζας και τον είχε απειλήσει. Επίσης, έκαψε και τις αποδείξεις. Τώρα ο Σελίμ πιστεύει πως η Μελέκ συμπεριφέρεται έτσι επειδή κουράστηκε στη δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια  όταν αυτός ήταν στη φυλακή.

Ο Ουμίτ βάζει τα χρήματα πίσω στο λογαριασμό αλλά είναι χρήματα της Αρζού, που του τα έδωσε για μια επένδυση. Η Αρζού ζητάει τα χρήματά της, αλλά ο Ουμίτ δε μπορεί να της πει την αλήθεια. Της λέει ψέματα αλλά επειδή και εκείνη γνωρίζει καλά από ψέματα, αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Πηγαίνουν για δείπνο αλλά η Αρζού νιώθει μπερδεμένη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Αρζού ζητάει να περάσει μόνη της αυτό το βράδυ. Ο Ουμίτ δεν καταλαβαίνει τον λόγο. Της στέλνει γλυκά μηνύματα αλλά η Αρζού δεν απαντάει. Η Αρζού ανακαλύπτει τελικά πως η επένδυση, που της υποσχέθηκε ο Ουμίτ δεν έγινε και πως εκείνος χρησιμοποίησε το ποσό για κάποιο άλλο λόγο. Αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να μάθει την αλήθεια.

Η Ελίφ κάνει τα μαθήματά της και φτιάχνει και ένα σπιτάκι από χαρτόνι. Ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ την πηγαίνουν σχολείο αλλά περνάνε πρώτα από τη δουλειά της Μελέκ και η μικρή θέλει να δείξει τη χειροτεχνία της στον Γιουσούφ. Η Μελέκ ζητάει από τον Σελίμ να πάει την Ελίφ αμέσως στο σχολείο της. Στη συνέχεια βάζει τις φωνές στον Γιουσούφ και του λέει πως βλέπει συνέχεια κοντά του την κόρη της και αυτό την ενοχλεί. Του λέει επίσης πως είδε κάποιους άντρες στο μαγαζί του να τον απειλούν και νιώθει άβολα. Ο Γιουσούφ νιώθει άσχημα γιατί τον έχει παρεξηγήσει.

Στη δουλειά, η Μελέκ έχει να αντιμετωπίσει την εχθρική στάση της Μπαχριγιέ και όχι μόνο!

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top