«Αλήθειες με τη Ζήνα»: 5ος τηλεμαραθώνιος για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Από τη Δευτέρα 2/12 μέχρι και την Παρασκευή 6/12

Για 5η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στηρίζουν το σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οργανώνουν έναν ακόμα τηλεμαραθώνιο, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και θα κορυφωθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Σκοπός τους, η οικονομική ενίσχυσή του Συλλόγου που προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο εδώ και 24 χρόνια. 
 
Το κεντρικό μήνυμα της δράσης είναι «Δώσε αγάπη, Πάρε φως» και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της εκπομπής. Με συμπαρουσιαστή τον μικρό σε ηλικία, αλλά μεγάλο μαχητή της ζωής, Παναγιωτάκη, θα γιορτάσουμε και θα προσφέρουμε απλόχερα χαμόγελα και αγκαλιές στα παιδιά, που έχουν ανάγκη. Να γίνουμε οι πιο  αληθινοί, οι πιο «μεγάλοι» υπερήρωες, να κάνουμε μαζί και φέτος τη διαφορά!
 
Ο μικρός Παναγιωτάκης θα παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό τις πολυδιάστατες δράσεις του συλλόγου, συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Ρούλα Κουσκουρή. 


 
Ο Παναγιωτάκης θα επισκεφθεί το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, ένα από τα συνολικά 14 σπίτια του «Χαμόγελου» πανελλαδικά. Σήμερα μεγαλώνουν στο σπίτι αυτό 22 παιδιά, από 1,5 έτους έως 17 ετών. Ο Παναγιωτάκης μαζί με τα παιδιά, υποδέχονται στο σπίτι τον τραγουδιστή Stan και όλοι μαζί στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο Παναγιωτάκης μιλάει με τα παιδιά και τη συντονίστρια του σπιτιού Λίτσα Τσίλη.

Στο  Κέντρο Στήριξης στο Μαρούσι,  η συντονίστρια Κοινωνική Λειτουργός Σοφία Κούχη, θα ενημερώσει τους καλεσμένους της εκπομπής για τις δράσεις των Κέντρων Στήριξης, ποιους στηρίζουν, ποιοι τους προσφέρουν είδη. Επίσης, ο μικρός Παναγιωτάκης, με αφορμή τα Χριστούγεννα, που έρχονται, ετοιμάζει  ένα όμορφο πακέτο ελπίδας για δύο παιδιά, που έχουν ανάγκη. 
 
Στη Γραμμή SOS 1056 η συντονίστρια Κοινωνική Λειτουργός Σία Κακαρούμπα, αναλαμβάνει να ενημερώσει τον Παναγιωτάκη για το τι κάνουν στη Γραμμή, ποιοι την καλούν και για ποιους λόγους. 
 
Ο Παναγιωτάκης γνωρίζει τον Αλέξανδρο Νάκο, που ως παιδί είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο Αλέξανδρος μιλάει με τον Παναγιώτη για τη ζωή του αλλά και για το πώς ζουν τα παιδιά στα σπίτια του συλλόγου και πως μεγαλώνουν. 
 
Ο Παναγιωτάκης συναντάει τη διασώστρια Χρυσούλα Χασάπη και το σκύλο «Μάφιν» στο άλσος Συγγρού. Η Χρυσούλα, εθελόντρια διασώστρια και μέλος της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Χαμόγελου «Θανάσης Μακρής», ενημερώνει τον Παναγιωτάκη για τις ενέργειες του «Χαμόγελου» όταν χαθεί ένα παιδί, πόσο βοηθά η ομάδα και τα σκυλιά. Ο Παναγιωτάκης διαπιστώνει τη σημαντική συμβολή των εκπαιδευμένων σκύλων όταν η «Μάφιν» με τη μυρωδιά από την μπλούζα του, τον αναζητά και τον βρίσκει στο δάσος.
 
Η Συντονίστρια διασώστρια Ζέτα Τσιώτρα, ενημερώνει τον Παναγιωτάκη για την  Κινητή Ιατρική Μονάδα με θερμοκοιτίδα και ο μικρός εντυπωσιάζεται από τον φάρο και τον εξοπλισμό, κάνοντας με μία διαδρομή το ασθενοφόρο στην Αθήνα. 
 
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 12:00, οι Ιστορίες ζωής με Αλήθειες θα φιλοξενηθούν στο πλατό. Στην παρέα της εκπομπής και ο Θάνος Καλλίρης, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», συνθέτοντας  το τραγούδι του συλλόγου σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και αφήνοντας το «αποτύπωμά» του στον Σύλλογο. Μαζί μας, όπως κάθε χρόνο, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος.
 
Στο πλατό της εκπομπής, ο Λευτέρης Πανταζής και η Αγγελική Ηλιάδη με τις ορχήστρες τους, θα συμμετέχουν στη γιορτή για τα παιδιά. 

 

Τρόποι στήριξης

Κλήση στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας, από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
 
SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top