GNTM-Κωνσταντίνα: O διαγωνισμός της άνοιξε την όρεξη! Το πριν και το μετά

Οι συμπαίκτριές της σχολιάζουν τη διαφορά στα κιλά της κι εκείνη απαντά

Η Κωνσταντίνα μπήκε στον διαγωνισμό του Greece’s Next Top Model και απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή που στάθηκε μπροστά από τους τέσσερις κριτές άκουσε τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνισή της. Η Βίκυ Καγιά είχε τότε σχολιάσει ότι έχει πολύ ωραίες αναλογίες αλλά χρειάζεται λίγη γυμναστική για να «σφίξει».

Η audition της Κωνσταντίνας στο GNTM 

Η φωτογράφιση της Κωνσταντίνας τον Οκτώβριο 

GNTM: Η απάντηση της Κωνσταντίνας για τα κιλά της!

Η 19χρονη έχει πλέον φτάσει στις τοπ 11 του GNTM, έχοντας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στις φωτογραφίσεις. Τελευταία, ωστόσο, το νεαρό μοντέλο φαίνεται να έχει πάρει κάποια κιλάκια και τα κακεντρεχή σχόλια, από τις συμπαίκτριές της «δίνουν και παίρνουν»! Η ίδια, όμως, της «βάζει» στη θέση τους. Παραδέχεται ότι πο αριθμός στη ζυγαριά της άλλαξε, ωστόσο η ίδια συνεχίζει να αισθάνεται-και να είναι- όμορφη!

Εδώ βλέπουμε την Κωνσταντίνα σε μία από τις δοκιμασίες αυτής της εβδομάδας 

Συγκεκριμένα, η Χαρά πέταξε κάποιες σπόντες για τα κιλά της Κωνσταντίνας στο πλατό και μάλιστα μπροστά στους κριτές.

Εκείνη την ώρα, η Κωνσταντίνα δεν απάντησε, γιατί ίσως να μην κατάλαβε τα υπονοούμενα, ωστόσο αυτό συζητήθηκε αργότερα με τις FF.

«Θα προτιμούσα να βγει και να πει ότι το έκανα γιατί η Κωνσταντίνα έχει πάρει κάποια κιλά παρά να πει ότι κρύβω το σώμα μου. Δε με νοιάζει ποια είμαι τι κάνω, τι φοράω, μπαίνω στα σετ και τα δίνω όλα», είπε η 19χρονη στις υπόλοιπες FF, ενώ αργότερα ανέφερε στις κάμερες του GNTM πως στο παρελθόν έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα με τα κιλά της, ακόμα και στην περίοδο των Πανελληνίων, αλλά πλέον νιώθει πολύ καλά με το σώμα της και γι΄ αυτόν τον λόγο πήγε και στο παιχνίδι, καθώς έχει αυτοπεποίθηση.

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top