Με ποια εκφωνήτρια ήταν «τσιμπημένος» ο Αντίνοος Αλμπάνης;

Η πίστη στον εαυτό του τον βοήθησε στο πρόβλημα με την υγεία του!

Συμμετέχοντας σε δύο παραστάσεις αυτή τη σεζόν, ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει αφήσει πίσω του για τα καλά το πολύ σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως εξομολογήθηκε στη Δήμητρα Καλφούντζου και τη «Φωλιά των Κου Κου», η σκυλίτσα του τον βοήθησε αρκετά στο να ξεπεράσει το πρόβλημα. «Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πολύ σημαντική. Πέρα από το παιχνίδι ήταν βάλσαμο η παρουσία της… ότι ερχόταν και κούρνιαζε στην αγκαλιά μου σε στιγμές που δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο!» είπε, ενώ εξήγησε γιατί δεν τον βλέπουμε φέτος σε κάποιο από τα σίριαλ. «Την περίοδο που γίνονταν συζητήσεις για τη στελέχωση των σειρών κι έκανα τα ραντεβού μου με παραγωγούς, ήταν η περίοδος που ήμουν σε θεραπείες οπότε ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου κι ήξερα ότι πρέπει να τον προφυλάξω και να κρατήσω δυνάμεις», τόνισε. Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως χρειάστηκε στα μισά να διακόψει την παράσταση «Φινιστρίνι» όπου πρωταγωνιστούσε την περασμένη άνοιξη για λίγο λόγω του καρκίνου. «Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπε ότι πρέπει να το παλέψω και να είμαι δυνατός… αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν δυστυχισμένος».

Λύγισε ο Αντίνοος Αλμπάνης – Μίλησε για το λέμφωμα και τους φόβους του

Το νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την κατάσταση της υγείας του!

Η ραδιοφωνική παραγωγός και εκφωνήτρια ήταν το... αντικείμενο του πόθου του Αντίνοου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός που έχει χαρίσει πολλές φορές τη φωνή του σε διαφημιστικά σποτ, εξομολογήθηκε τον… έρωτα που είχε για χρόνια με τη ραδιοφωνική παραγωγό και εκφωνήτρια Αφροδίτη Σημίτη. «Είχα έρωτα με τη διαφήμιση πολύ πριν τελειώσω το σχολείο. Είχα χρόνια έρωτα με την Αφροδίτη Σημίτη κι έτσι σκέφτηκα να δοκιμάσω την εκφώνηση. Την ξέρω πια την Αφροδίτη, αλλά δεν της έχω πει ευθέως τον έρωτά μου για εκείνη…».

Κλείνοντας μίλησε και για την πιο… περίεργη διαφήμιση που του ‘χει ζητηθεί να εκφωνήσει για μια ψησταριά στη Ζάκυνθο, προκαλώντας πολύ γέλιο!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top