Το νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την κατάσταση της υγείας του!

«Πέφτω αλλά σηκώνομαι ξανά»

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στο star.gr

Η είδηση ότι ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, σόκαρε το πανελλήνιο στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

«Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε», είχε δηλώσει για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι καλά. Είμαι ζωντανός»

Αντίνοος Αλμπάνης: H επίθεση που δέχτηκε στα social media

Μήνες μετά και ο ηθοποιός είναι πολύ καλύτερα, ενώ όλο αυτό το διάστημα δε σταμάτησε να εργάζεται. Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης πόσταρε φωτογραφία του στo Instagram, από την περίοδο των χημειοθεραπειών όπου είχε χάσει τα μαλλιά του. 

Συνόδευσε το ενσταντανέ με ένα αισιόδοξο μήνυμα, συγκεκριμένα τους στίχους από το τραγούδι των Chumbawamba «Tubthumping» με τον στίχο «Ι get knocked down but I get up again, you're never gonna keep me down» που ουσιαστικά λέει ότι: «Πέφτω αλλά σηκώνομαι ξανά, δε θα με κρατήσεις ποτέ κάτω!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top