Λάμπρος Κτεναβός: Ο «Οσμάν» από «Το Κόκκινο Ποτάμι» έγινε μπαμπάς!

«Στον δρόμο μου λένε "Σε μισώ"»

«Ο Οσμάν είναι φλώρος» ήταν μία από τις πρώτες ατάκες του Λάμπρου Κτεναβού που πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Ο ηθοποιός που με τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό και πρώην μέλος των Hi-5, Ειρήνη Ψυχράμη απέκτησαν πριν από λίγα 24ωρα τον γιο τους, μίλησε στη Δήμητρα Καλφούντζου και στη «Φωλιά των Κου Κου». «Ο μικρός βγήκε ξανθομπουμπούρι! Δεν ξέρω σε ποιον θα μοιάζει, νομίζω μοιάζει στην Ειρήνη… Είναι πολύ ζωηρός. Δεν παλεύεται από τώρα» είπε για τη γέννηση του γιου του.

Ειρήνη Ψυχράμη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα της

Γεννητούρια για πρωταγωνιστή από το «Κόκκινο Ποτάμι»

«Ήταν δύσκολο να προσεγγίσω τον Οσμάν. Διάβασα τη βιογραφία του για να καταλάβω το ιστορικό του και το ψυχολογικό του προφίλ… Στα τούρκικα έχω μάθει μόνο να παπαγαλίζω φράσεις» είπε για τον ρόλο που εδώ και λίγες εβδομάδες τον έχει κάνει γνωστό. Ποιες όμως είναι οι αντιδράσεις που συναντάει στον δρόμο; «Μου ζητάνε να βγάλουμε selfie… Κάποιες μαμάδες μου λένε "Γιατί σου μιλάω; Σε μισώ!". Είμαι ένας αγαπητός κακός» είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Osman #opentv #osman #tv #kokkinopotamiopentv #lamprosktenavos #instapic #to_kokkino_potami_opentv #tokokkinopotami @labroskten

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λάμπρος Κτεναβός (@labroskten) στις

Ο Λάμπρος μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Κρατερό Κατσούλη στην κωμική σειρά του Mega «L.A.P.D», τότε που με τον Γιάννη Γεροντιδάκη έκαναν τα πρώτα τους βήματα. 

Ο «Οσμάν» μάλιστα αποκάλυψε ότι ήταν σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση για ένα διάστημα, αφού για ενάμιση χρόνο έμενε τσάμπα στο σπίτι της πολύ καλής του φίλης, Εβελίνας Παπούλια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top