Μπράτης: Η ζωή στο Λονδίνο και το ατελιέ στο Κολωνάκι

Ο σχεδιαστής ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένος για πρώτη φορά της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Άγγελος Μπράτης, όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Φέτος στο GNTM αισθάνομαι πιο άνετα, είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου και όταν μου έγινε η πρόταση είπα αμέσως το "ναι" και μετά έπρεπε να το διαχειριστώ όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο» δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξής του μιλώντας για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου παιχνιδιού του STAR.

Η Ελένη δεν μπορούσε παρά να τον ρωτήσει αν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα κοριτσιών, με εκείνον να απαντάει πως η αγαπημένη του είναι μόνο μια, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει το όνομά της.

Άγγελος Μπράτης: Τα παιδικά χρόνια και η καταξίωση στον χώρο της μόδας!

Άγγελος Μπράτης: Αποκαλύπτει αν έχει βρει τη νικήτρια του GNTM!

Τελικά, ενδιαφέρει τους κριτές το πραγματικό πρόσωπο των κοριτσιών μέσα στο σπίτι του GNTM; Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως «εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο σπίτι, δηλαδή τα μαθαίνουμε τώρα που βλέπουμε τα επεισόδια. Όσα έχουν γυριστεί δε μας λέει κανείς. Τίποτα για το τι συμβαίνει στο σπίτι, γιατί πρέπει να μένουμε ανεπηρέαστοι. Αλλά και τώρα που έχουμε δει τι συμβαίνει, πάλι πρέπει να μην επηρεαζόμαστε, γιατί πρέπει να κρίνουμε τις φωτογραφίες τους και μόνο εάν κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα τους το δούμε την ώρα της φωτογράφισης και που μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά της, το λέμε. Αλλά το τι κάνουν στις διαπροσωπικές τους σχέσεις δεν μας αφορά, όπως και δε θα αφορούσε κάποιον άλλον για τη δουλειά του. Και εμένα δηλαδή δε θα ήθελα να με κρίνει κάποιος για το πώς διασκεδάζω ή πώς μιλάω ή τι κάνω στην προσωπική μου ζωή».

Έχοντας δυο βάσεις, μία στην Ελλάδα και μία στην Αγγλία, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξήγησε πως το επάγγελμά του είναι διεθνές και δε χρειάζεται… λεξικό. «Η μόδα είναι μια διεθνής γλώσσα. Η Ελλάδα είναι μια εύκολη βάση και τα αεροπλάνα, επίσης, είναι εύκολα. Πετάω συνέχεια. Έχω και το σπίτι μου στην Αγγλία, πάντα έχω δυο βάσεις. Κάθε φορά μου αρέσει το καινούργιο. Με την Ελλάδα όμως είμαι πιο πολύ δεμένος. Αφ' ενός γιατί εδώ βρίσκεται η οικογένειά μου και οι φίλοι και αφ' ετέρου είμαι δεμένος με την απλότητα των Κυκλάδων. Όπου και να πάω διακοπές, πρέπει να έρθω και εδώ».

Τέλος, αποκάλυψε πως στα τέλη του επόμενου μήνα θα ανοίξει το δικό του ατελιέ στο Κολωνάκι και θα το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top