Άγγελος Μπράτης: Τα παιδικά χρόνια και η καταξίωση στον χώρο της μόδας!

Ποιος είναι ο ταλαντούχος κριτής του GNTM;

Τι είχε πει ο Άγγελος Μπράτης στην Άση Μπήλιου και την εκπομπή «Stars System»

Με διακρίσεις και βραβεία από τα 22 του χρόνια, ο Άγγελος Μπράτης είναι διεθνώς ένα φαινόμενο σχεδιαστή μόδας. Φέτος για δεύτερη χρονιά τον βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του GNTM και κατάφερε να μας εκπλήξει με τον εξωστρεφή εαυτό του. Ποιος είναι τελικά ο ταλαντούχος κύριος Μπράτης;

Άγγελος Μπράτης: Αποκαλύπτει αν έχει βρει τη νικήτρια του GNTM!

Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται: «Είμαι ερωτικός μετανάστης»!

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του

Ο Ηπειρώτης Άγγελος Μπράτης, με οικογενειακές ρίζες από τα Τζουμέρκα, γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Ελληνικό, αλλά τα πρώτα του παιχνίδια τα έκανε πιτσιρικάς κοντά στη γειτονιά στην Κατεχάκη, εκεί που ο πατέρας του μετά από ταξίδια ως ναυτικός έγινε ιδιοκτήτης ενός καφενείου.

φωτογραφία: Περιοδικό YouWeekly

Από την ηλικία κιόλας των επτά ετών είχε αποφασίσει ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσε. Η μητέρα του ήταν μια πολύ ταλαντούχα μοδίστρα και εκείνος συνήθιζε από μικρός να είναι μαζί της στο ατελιέ και να της λέει τη γνώμη του γι’ αυτά που έραβε. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Μπορώ να πω ότι η μητέρα μου είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου και με εμπιστεύεται απόλυτα. Αυτή μου έμαθε και τη δουλειά της ραπτικής».

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ
Αρκετά χρόνια αργότερα ένα τυχαίο ταξίδι στο Άμστερνταμ με τις πρώτες του οικονομίες θα του ανοίξει έναν νέο κόσμο που θέλει να κατακτήσει. Πήρε υποτροφία στο Fashion Institute Arnhem και έτσι τα ρούχα του άρχισαν να έχουν  την ταυτότητά του.

Σειρά είχε η Ιταλία
Σε ηλικία μόλις 22 ετών του πρότειναν μια θέση στον οίκο Gattinoni. Ήταν βοηθός του πρώτου σχεδιαστή. Κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δε θέλει να δουλεύω για τον Gattinoni. Ηθελε να δείξει τα δικά μου ρούχα. Επέστρεψε στην Αθήνα κα με τη βοήθεια της μητέρας του έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Τους επόμενους πέντε μήνες έκανε ταξίδια σε όλο τον κόσμο, μέ4χρι που έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό για ταλέντα στην Ιταλία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the purpose of an artist is to invite you into his world. photo by @vourmanos

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) on

Το 2011 ήταν μία χρονιά-σταθμός για την καριέρα του καθώς κέρδισε το διαγωνισμό Who is on Next? Που διοργάνωσε η ιταλική Vogue, στο τιμόνι της οποίας ήταν τότε η αξέχαστη Franca Sozzani. Στη συνέχεια, το 2015, παρουσίασε τη Spring/Summer 2015 συλλογή του, με τίτλο Mralis στο Teatro Armani, που φυσικά ανήκει στον Giorgio Armani. Το γεγονός αυτό ήταν κομβικής σημασίας για να τον μάθουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Ο Άγγελος Μπράτης δεν έχει μόνο στυλ στα ρούχα του, αλλά και στη ζωή του. Παραμένει κλειστός, αλλά όπως αναφέρει το περιοδικό YouWeekly, επέλεξε να πάει στο GNTM και  φέτος να ξετυλίξει το χιούμορ και το ταπεραμέντο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top