Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται: «Είμαι ερωτικός μετανάστης»!

Όσα είπε ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM

Ο Άγγελος Μπράτης λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Greece’s Next Top Model» στο Star, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

Greece's Next Top Model: Όσα θα δούμε φέτος στον διαγωνισμό!

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας αφηγήθηκε στιγμιότυπα από τη ζωή του λέγοντας πως είναι ερωτικός μετανάστης. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω στην αγγλική εξοχή. Είμαι ερωτικός μετανάστης. Όμως μέσω του GNTM ξανασυνδέθηκα με την Αθήνα. Εδώ είναι η πόλη μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Αποφάσισα λοιπόν να στήσω πάλι μια βάση εδώ, ένα hub που θα δημιουργεί και ως σχεδιαστικό στούντιο και ως showroom».

 

Ο ίδιος έχει αποφασίσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν  να μας συστήσει και άλλες πλευρές του εαυτού του. «Ο εαυτός μου δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Ούτε μόνο αυτό που είδατε στην τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι, επειδή ήταν η πρώτη φορά σε ένα σόου είχα θέσει ένα τοίχο μπροστά μου και έλεγα “Θα με γνωρίσετε μέχρι εδώ”. Όπως κάνουμε και στην κοινωνική μας ζωή εμείς θέτουμε τα όρια του πόσο μπορεί κάποιος να μας πλησιάσει. Φέτος νομίζω θα γνωρίσετε έναν καινούργιο Άγγελο, ο οποίος είναι πολύπλευρος. Είναι αυστηρός. Αιχμηρός, με ιδιαίτερο χιούμορ που άλλοι το αντιλαμβάνονται και άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, ακόμα και διδακτικός».

Πώς λειτουργεί στη ζωή του; Τι του αρέσει να κάνει; Ποια είναι τα “μικρά” και τα “καθημερινά” που απολαμβάνει; «Διαβάζω, όχι βέβαια όσο παλιότερα, πηγαίνω σε εκθέσεις τέχνης, ταξιδεύω πολύ, μου αρέσει να πηγαίνω σε καινούργια, αλλά και σε γνώριμα μέρη για να συναντώ τους φίλους μου και να βλέπω πώς εξελίσσονται οι πόλεις που αγαπώ. Μου αρέσει να βγαίνω με τους φίλους μου, να μαγειρεύω, να τρώω και να χορεύω πάντα και παντού. Ανθρώπινα πράγματα», δήλωσε ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top