Καυγάδες για το φαγητό στο GNTM: Γράφουν τα ονόματά τους πάνω σε φρούτα!

Δείτε τι είπαν οι διαγωνιζόμενες backstage

Λίγο μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του GNTM, οι διαγωνιζόμενες έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Φωτεινή Ψυχίδου και φυσικά, αναφέρθηκαν στα… φρούτα της οργής!

GNTM: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια - Τι συνέβη

GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Συγκεκριμένα, το ζήτημα ξεκίνησε απ’ το γεγονός ότι κάποιες κοπέλες γράφουν το όνομά τους επάνω σε κάποια τρόφιμα, προκειμένου να μην τα καταναλώσουν άλλες συγκάτοικοί τους.

Για παράδειγμα, η Κάτια παραδέχτηκε ότι γράφει το όνομά της σε κάποια φαγώσιμα, καθώς κάνει ειδική διατροφή και όπως είπε, όταν μένεις σε ένα σπίτι με τόσα άτομα πρέπει να σημαδεύεις την περιοχή σου.

Η Σουζάνα απ’ την πλευρά της, θεώρησε απαράδεκτο ότι κάποιες σχολίασαν τη Μαρτίνα, τη στιγμή που βρισκόταν λιπόθυμη στο νοσοκομείο, με αφορμή ότι «παίρνει φρούτα στο δωμάτιό της».

Η Ασημίνα επίσης, είναι έξαλλη με το ζήτημα των φρούτων, γιατί, όπως είπε, κάποιες κοπέλες τα καταναλώνουν όλα και άλλες δεν προλαβαίνουν να φάνε, ενώ η Χαρά τόνισε ότι δεν είναι λόγος τσακωμού τα φρούτα, αφού φαγητά έρχονται συνέχεια στο σπίτι του GNTM

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top